ŠTANCUJE DECU I NA SUTRA NE MISLI! Raskalašno ponašanje i afera sa dadiljom ga koštala karijere u HOLIVUDU!
Foto: Profimedia

neverovatno

ŠTANCUJE DECU I NA SUTRA NE MISLI! Raskalašno ponašanje i afera sa dadiljom ga koštala karijere u HOLIVUDU!

Pop kultura -

Džud Lou (48) je prošle godine dobio šesto dete, iz braka sa sadašnjom suprugom Filipom (33). Glumac iza sebe ima burnu prošlost, a sa tri nekadašnje partnerke ima petoro dece.

Džud Lo, Džud Lou
foto: Profimedia

Glumac naime nije na dobrom glasu zbog čestih menjanja partnerki i skandala koji ga prate. Njegova reputacija u Holivudu nije baš najbolja. Džud je od 1997. do 2003. bio u braku sa dizajnerkom Sejdi Frost, sa kojom ima ćerku Ajris i sinove Rafertija i Rudija.

Zatim je od 2004. godine bio veren sa Sijenom Miler, koju je prevario s dadiljom, o čemu je brujao ceo svet. Miler mu je oprostila, ali su raskinuli, pa su se opet pomirili koju godinu kasnije. Međutim, nije im išlo i usledio je definitivan raskid.

Godine 2009, tokom snimanja filma ''Šerlok Holms'' u Njujorku, glumac je napravio dete konobarici Samanti Burk i ubrzo je priznao očinstvo nad ćerkom Sofijom.

Džud Lou
foto: Profimedia

Peto dete, ćerku Adu (5), dobio je u kratkoj vezi s kantautorkom Ketrin Harding, koju je sreo u londonskom baru.

Sa 14 godina mlađom suprugom Filipom, koja je lekarka, dobio je šesto dete, prošle godine, tokom karantina usled pandemije korona virusa.

- Džud i Filipa su srećni zajedno i uzbuđeni su zbog deteta - rekao je nedavno izvor blizak paru.

Pre nje je bio u vezi s bogatom britanskom udovicom Rakel Burlier (48), koja je očekivala da će je oženiti, ali samo ju je povredio kada je upoznao Filipu i raskinuo sa njom.

Džad Lou
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

06:23

Ovo su tri glavna simptoma omikrona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track