EVO I NJE! PRINC HARI I MEGAN POKAZALI ĆERKU: Zbog nje smo postali PORODICA, istopićete se kada vidite malu Lilibet! (FOTO)
Foto: Profimedia

preslatko

EVO I NJE! PRINC HARI I MEGAN POKAZALI ĆERKU: Zbog nje smo postali PORODICA, istopićete se kada vidite malu Lilibet! (FOTO)

Pop kultura -

Megan Markl i princ Hari objavili su prvu fotografiju svoje ćerke, Lilibet "Lili" Dajane kao deo božićne čestitke za 2022, objavljenu šest meseci nakon rođenja njihovog drugog deteta.

Megan Markl, Princ Hari
foto: EPA/PETER FOLEY

Na fotografiji se vidi kako Megan (39) drži ćerku u vazduhu, dok Hari (36) sedi pored njih sa prvorođenim detetom Saseksovih, dvogodišnjim sinom Arčijem Harisonom.

Hari, Megan i Arči svi nose u farmerke na porodičnom portretu, koji je tokom leta snimio fotograf Aleksi Lubomirski, dok Lili nosi belu haljinu koja se slaže sa košuljom njenog starijeg brata.

"Ove, 2021. godine, dočekali smo našu ćerku Lilibet", stoji na kartici. „Arči nas je učinio 'mamom' i 'tatom', a Lili je od nas napravila porodicu.

Megan i Hari su dočekali svoju devojčicu 4. juna u bolnici Santa Barbara Cottage u Kaliforniji.

"Ona je više nego što smo ikada mogli da zamislimo, i veoma smo zahvalni za ljubav i molitve upućenim nama koje smo osećali širom sveta", navodi se u saopštenju porodice Saseks.

Megan Markl
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

08:07

Emotivni govori kolega o Lanetu na dodeli Dobričinog prstena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track