RASKIDI I RAZVODI KOJI SU ŠOKIRALI SVET! Kim ostavila Kanjea i smuvala mlađeg, a naša glumica ZAVRŠILA sa biznismenom! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Profimedia, AP/Jordan Strauss, AP/Evan Agostini

PUKLA TIKVA

RASKIDI I RAZVODI KOJI SU ŠOKIRALI SVET! Kim ostavila Kanjea i smuvala mlađeg, a naša glumica ZAVRŠILA sa biznismenom! (FOTO)

Pop kultura -

Svet je brujao o mnogim razvodima 2021. godine, a neki parovi sve su šokirali rastancima. Pored brojnih lepih momenata desili su se razvodi i raskidi.

Jedan od parova koji je definitivno zapanjio svet jesu najpopularnija starleta Kim Kardašijan i reper Kanje Vest.

Kim Kardašijan i Kanje Vest

Posle sedam godina braka Kim i Kanje su se rastali, a u javnosti nisu želeli o tome da govore. Kim je započela romansu sa znatno mlađim Pitom Dejvisonom osam meseci nakon što se rastala od repera. Kanje je nekoliko puta pokušao da se pomiri sa Kim, pa ju je pominjao i u emisijama, ali mu ipak nije pošlo za rukom.

Kim Kardašijan, Kanje Vest
foto: Profimedia

Arnold Švarceneger i Marija Šriver

Ovaj par venčao se 1986. godine, a svoj brak okončali su u ovoj godini. Njih dvoje imaju četvoro dece i već dugo ne žive u zajednici, ali su 2021. godine sklopili sporazumni razvod.

Arnold Švarceneger, Marija Šrajver
foto: Profimedia

Šon Mendes i Kamila Kambeljo

Muzički par zajedno je bio dve godine, ali su u novembru rešili da se rastanu.

"Društvo, odlčili smo da se rastanemo, ali smo kao prijatelji jači nego ikad. Počeli smo vezu kao najbolji prijatelji, a tako ćemo je i završiti", naveli su oboje na svom Instagramu. Inače, šuškalo se da Šon nije naklonjen ženama, pa i da je to jedan od razloga raskida.

Šon Mendez, Kamila Kabeljo
foto: Profimedia

Zoe Kravic i Karl Glusman

Ćerka popularnog pevača Lenija u braku sa Karlom bila je dve godine, ali je ipak došlo do kraja. Pričalo se da je Zoe "smuvala" glumca Čeninga Tejtuma nakon razvoda.

Zoe Kravic
foto: Profimedia

Dragana Mićalović i Stevan Purić

Glumica je navodno bila u vezi sa biznismenom Stevanom Purićem, ali su krajem marta raskinuli. Navodno je on želeo brak i decu, a glumica je bila posvećena karijeri, pa su se rastali u prijateljskim odnosima.

Dragana Micalovic
foto: Damir Dervišagić

"Nemam komentar, nikad nisam volela da pričam o privatnom životu", rekla je Dragana tada.

Vanja Marković i Luka Raco

Glumac je raskinuo vezu sa Vanjom, a u javnosti nije želeo da govori o krahu ljubavi. Navodno je njegova posvećenost poslu i nedostatak vremena bio jedan od razloga rastanka. Luka je govorio kako Vanja razume njegov posao, a čak su planirali i venčanje.

Luka Raco
foto: Ana Paunković

Điđi Hadid i Zejn Malik

Manekenka i pevač dobili su dete, a godinu dana nakon od toga počele su da kruže priče o raskidu. Strani mediji govore da se par rastao prijateljski i da je potpuno posvećen ćerki. Takođe, pričalo se da je došlo do raskida kada je pevač udario Điđinu majku Jolandu.

Zejn Malik, Điđi Hadid, Džidži Hadid
foto: Profimedia

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson

Rijaliti zvezda i košarkaš posle brojnih turbulencija rešili su da se rastanu. Ovaj par rastao se i 2019. godine kada je Tristan prevario Kloi sa prijateljicom njene sestre Kajli. Kloi je oprostila prevaru, da bi ponovo došlo do slične scene. Šuška se da je Tristan napravio drugoj ženi dete.

Kloi Kardašijan, Tristan Tompson
foto: Profimedia

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez

Pevačica i sportista rešili su da se rastanu malo nakon što su objavili vest o verdbi. Njih dvoje naveli su da će ostati prijatelji, kao i da će zajedno raditi na određenim projektima. Navodno je raskinula Dženifer jer joj nije odgovaralo kako se Aleks ponaša, a ubrzo je obnovila romansu sa glumcem Benom Aflekom, sa kojim je sada ponovo srećna.

Dženifer Lopez, Aleks Rodrigez
foto: Profimedia

Sergej Pajić i Una Kablar

Pevač i influenserka zajedno su snimali za Tiktok i Instagram, a odjednom se sve promenilo. Fanovi su primetili da više ne objavljuju zajednički sadržaj, kao i da su obrisali zajedničke fotografije, a oni su kasnije priznali da je došlo do raskida.

Sergej Pajić, Una Kablar
foto: Printscreen/Instagram

Jelena Jovičić

Glumica je u martu 2021. godine priznala da se razvela od supruga, Saše Vujisića nakon sedam godina braka. Ovo je glumici bio drugi brak, a zajedno imaju jedno dete, dok glumica iz prvog braka ima sina.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:37

ČOLA I SAŠA MATIĆ PEVALI ZAJEDNO: Goste na slavlju ostavili BEZ DAHA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track