BRANIMIR ARSIĆ POBEDIO U SUPERFINALU SLAGALICE: Uzeo milion, a evo ko je simpatični momak iz NOVOG SADA i šta ima da PORUČI
Foto: Gordan Jović/ Rts

kviz

BRANIMIR ARSIĆ POBEDIO U SUPERFINALU SLAGALICE: Uzeo milion, a evo ko je simpatični momak iz NOVOG SADA i šta ima da PORUČI

Pop kultura -

Dobili smo noćas i pobednika superfinala "Slagalice", a to je Branimir Arsić. On je u finalu bio bolji od Borisa Stankovića.

Omiljeni kviz je imao dozu neizvesnosti i na samom kraju. Naime, Boris je zahvaljujući dobrim izdanjem u igri "Ko zna, zna" "istopio" Branimirovu prednost, pa je imao šansu, ako brzo reši i jednu i drugu asocijaciju i da pobedi. Arsić se nije dao. Rešio je drugu asocijaciju i pobedio na kraju rezultatom 272:209. Pobednik nosi kući ček na milon dinara.

Branimir Arsić
foto: Gordan Jović/ Rts

"Prvo, čestitke Borisu, divnom, mlađem i pametnijem momku - ne sumnjam da se on vraća ovde za koju godinu još jači! Iz mog ugla: fenomenalna godina, ostvaren dečački san da se pobedi u Slagalici, a ova neverovatna pobeda u Superfinalu je kruna moje kviz karijere i nešto je što posvećujem porodici i prijateljima. Stvarno sam ponosan na ovaj veliki uspeh. Hvala vam svima na podršci koju sam dobijao, neverovatni ste", napisao je na svom Instagramu pobednik superfinala.

Branimir Arsić
foto: Gordan Jović/ Rts

Branimir Arsić je od đaka generacije u osnovnoj i srednjoj školi, postao odličan student, a zatim master ekonomista, koji se zaposlio u struci već na prvom intervjuu nakon studija. Predan u nameri da se svakodnevno obrazuje u različitim oblastima, i na tom putu dobro zabavi, uplovio je u kvizaške vode. Višegodišnje iskustvo u pab kvizovima i učešće u aktivnostima Srpske kviz asocijacije, dovelo ga je do odličnih rezultata i u najpopularnijim domaćim televizijskim kvizovima. Poslednji i najzapaženiji uspeh ostvario je u "TV Slagalici", gde je pobedio u finalu 139. ciklusa i superfinalu.

Branimir Arsić
foto: Gordan Jović/ Rts

Kurir.rs

Bonus video:

04:40

NAPRAVITE SAMI NAJLEPŠI NOVOGODIŠNJI UKRAS! Biće zabavno celoj porodici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track