MI GLUMCI VOLIMO KOJU NE SAMO KAO REDITELJA VEĆ I NJEGOVU DUŠU: Milena Predić o novoj seriji i čudnoj ljubavi s mlađim frajerom
Foto: FIREFLY Promo

Iskrena

MI GLUMCI VOLIMO KOJU NE SAMO KAO REDITELJA VEĆ I NJEGOVU DUŠU: Milena Predić o novoj seriji i čudnoj ljubavi s mlađim frajerom

Pop kultura -

U godini za nama glumicu Milenu Predić gledali smo u dve hit serije "Jedini izlaz" i "Nečistoj krvi". Ova dramska umetnica iz Pančeva i učenica Dragana Petrovića Peleta, i u 2022. ulazi trijumfalno, pa će nas zabaviti od 1. do 3. januara u komediji "Čudne ljubavi", koju potpisuje "Fajerflaj produkcija", a koja će biti emitovana na Superstar kanalu. Serija se prikazuje i 5. 6. i 7. januara (sreda, četvrtak i petak) na RTS 1 u 16.05 sati.

- Scenarista Boban Jevtić i reditelj Nikola Kojo napravili su jednu iskrenu romantičnu komediju. Serija je žanrovska i na pravi način prikazuje raspoloženja koje treba da vladaju u novogodišnjoj noći - kaže glumica, koja igra Bojanu čiji je direktan partner Nikola Kojo, a uz njega i Vesna Trivalić i Anica Dobra.

Milena Predić
foto: This and That produkcija

- Tumačim lik razvedene doktorke. Ona se zaljubljuje u dečjeg profesora muzike (igra ga Vučić Perović op. aut), pa je to ono izvan nekog standardnog okvira. Jer, ne očekujemo da se žena u zrelim godinama, kao što su likovi Anice i Vesne zaljube, zato su te ljubavi čudne - objašnjava glumica i dodaje:

Vučić Perović
foto: Firefly Production

- Od trenutka kad sam pročitala ovaj tekst, znala sam da je veoma potentan. Uz to, okupila se i A lista naših najpre komičara, na čelu sa Nikolom Kojom kojeg svi toliko volimo, pre svega volimo njegovu dušu i baš smo hteli da mu serija uspe.

Milena se nada da će i gledaoci uživati u ovoj komediji koliko i sami glumci dok su je snimali.

- Mislim da će publika to osetiti, moći će da se nahrani emocijama, lepo da se nasmeje i biće im toplo oko duše. Ovakva serija i ide uz praznike koji nas čekaju. Mi iz ekipe gledali smo je nedavno i puna sam utisaka. Baš je prava eksplozija osećanja, najpre zadovoljstva - zaključuje Milena.

Milena Predić
foto: FIREFLY Promo

Kurir.rs

Bonus video:

00:22

MORALA SAM DA PONAVLJAM SCENU ZBOG KOJA! Glumica otkrila šta se dešavalo iza kadra serije Crna svadba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track