TRAGAČI U KVIZU POTERI U ULOZI TAKMIČARA: Za decu osvojili 890.000 dinara! Milinković se izblamirao na pitanju o pevačici SARI JO
Foto: Marko Todorović

novogodišnja epizoda

TRAGAČI U KVIZU POTERI U ULOZI TAKMIČARA: Za decu osvojili 890.000 dinara! Milinković se izblamirao na pitanju o pevačici SARI JO

Pop kultura -

Tragače, zvezde kviza "Potera" Milicu Jokanović, Žarka Stevanovića, Milorada Milinkovića i Milana Bukvića večeras smo gledali specijalnom novogodišnjem izdanju kviza "Potera".

Milica, Žarko, Milan i Milorad su od prve do poslednje igre bili takmičari. Borili su se za nagradu koju su namenili fondaciji "NORBS plus", za nabavku neophodnih tehničkih pomagala i medicinske opreme, za decu i osobe sa retkim bolestima, kao doprinos aktuelnoj nacionalnoj kampanji "Vreme je da ih primetimo".

U ulozi tragača u specijalnoj epizodi našali su se najbolji takmičari Miroslav Kordić, Milica Marković, Bojan Lukić i Siniša Vulić.

Milica, Žarko, Milan i Milorad osvojili su zajedno 890.000 dinara.

Potera
foto: Marko Todorović

U finalnoj "Poteri" imali su četiri koraka prednosti i dali su samo 15 tačnih odgovora, što je 19 koraka prednosti.

Siniša je izašao na crtu tragačima- takmičara. Međutim, nije se proslavio kao u tokom učešća u kvizu.

"Pobednici su večeras mali ljudi", rekao je Siniša.

Milan Bukvić
foto: Marko Todorović

Milan Bukvić poslednji izlazi na crtu tragaču, a to će biti Siniša Vulin. U prvoj igri dao je odgovor na deset pitanja. Milan se odlučio da se bori za 100.000 dinara. U drugoj igri Siniša nije imao sanše da stigne Bukvića.

Milica Jokanović
foto: Printscreen/RTS

Milica je treća izašla na crtu. Osvojila je prvoj igri 90.000 dinara. Milica Marković, koja se takmičila i pobedila u osmom mesecu trudnoće ponudila je imenjakinji 400.000 dinara.

Potera, Milica Jokanović
foto: Printscreen/RTS1

Milica Marković se bori protiv porođajne depresije. Isto je pravnica, a objavila je dve knjige.

Tragačica Milica je dala dva pogrešna odgovara u nizu, a deli je dva korak od cilja. Na kraju je uspela da osvoji 400.000 dinara.

Žarko Stevanović
foto: Printscreen

Žarko Stevanović drugi izlazi na crtu tragaču. U prvoj igri je osvojio 90.000 dinara. U drugoj igri izašao je na crtu Bojanu Lukiću vlasniku najboljeg rezultata u finalnoj igri. Žarko ga je pre tri godine pobedio, pa je zapretio osvetom. U drugoj igri pokušaće da osvoji 300.000 dinara.

Tragač je pogrešio na jednom pitanju, pa je njemu put bio olakšan.

Milorad Milinković
foto: Vladimir Šporčić

Reditelj je probio led i u prvoj igri dao je devet tačnih odgovora od 11 pitanja. Nije znao da je Sara Jo bila na Evroviziji. Žarko je odmah zapevao njen hit "Mili, mili".

Sara Jovanović
foto: Stefan Stojanović

Milorad je dobio Miroslava Kordića. Reditelj se bori za 90.000 dinara. U drugoj igri nije znao da pitanje vezano za Milicu Jokanović. Uspeo je da obrani zarađeni novac.

"Miloradu je ovo bilo prvi put da celu emisiju provede kao takmičar i mislim da se prilično dobro snašao, a nama je bio domaći teren tako da smo bili na svom nivou", izjavio je Žarko uoči večerašnje epizode.

I publika može da bude deo ove humanitarne priče.

"Prijavljuje se porukom na broj 1557 K – vaše ime i prezime. Tako da, pošaljite, prijavite se“, poziva tragač Žarko Stevanović.

Potera
foto: Marko Todorović

Kurir.rs

Bonus video:

02:13

NOVOSAĐANKA KOJA JE POSTIGLA ČUDO U POTERI ZA KURIR TELEVIZIJU: Mozak mora da se trenira! Ne može se samo sedeti kod kuće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track