MRAČNE SKLONOSTI MU NE SMETAJU: Za menadžera glumca se šuška da mu je ljubavnik, a bivša supruga mu ne dozvoljava da viđa decu
Foto: Profimedia

šuška se

MRAČNE SKLONOSTI MU NE SMETAJU: Za menadžera glumca se šuška da mu je ljubavnik, a bivša supruga mu ne dozvoljava da viđa decu

Pop kultura -

Glumac Kevin Spejsi (62) je pre nekoliko dana stigao u Hrvatsku s menadžerom Evanom Lovenstinom (47). Već neko vreme se šuška da mu je Evan mnogo više od saradnika.

Kevin Spejsi, Evan Lovenstin
foto: Profimedia

Za Spejsija je počeo da radi 2016. godine kako bi pokušao da nu spasi karijeru nakon niza optužbi za nedolično ponašanje na filmskim setovima.

Evan Mičel Lovenstin i njegov brat blizanac Džeron Dejvid Lovenstin rodili su se 18. marta 1974. godine u gradiću Tacker u američkoj saveznoj državi Džordžiji. Zajedno su nastupali kao muzička grupa pod nazivom Evan i Džeron piše Gloria.hr.

Najveći uspeh doživeli su nastupom na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996. godine, i pesmom "Crazy for This Girl" koja je 2000. godine završila na albumu za soundtrack serije "Dawson's Creek". Pesma je bila 15 na top listi te godine.

Kevin Spejsi, Evan Lovenstin
foto: Profimedia

Braća su se 2006. godine pojavila u rijalitiju u kojem su predstavili izum, rezervoar za odbačeno seme i koštice u različitom voću i orašastim plodovima.

Njihova pevačka karijera završila je nakon što se Evan 2005. godine oženio sada već bivšom suprugom Kasini Lovenstin. U braku su dobili četvoro dece pre nego što su se razveli 2015. godine. Nakon što je Evan postao menadžer Kevina Spejsija, bivša supruga zatražila je da se promene detalji njihova razvoda.

Tvrdila je da ne viđa decu od kad je Spejsiju postao menadžer. Zbog optužbi protiv glumca, nije želela da se deca s njim druže. Prema brakorazvodnoj parnici, Evan je decu trebao viđati svake 3 nedelje i tokom jevrejskih praznika.

Kevin Spejsi, Evan Lovenstin
foto: Profimedia

Jedini Evanov klijent je Kevin Spejsi. Taj posao preuzeo je nakon što je Spejsi otpustio pređašnjeg menadžera Džoen Horovic, koja je taj posao obavljala 28 godina. Nakon što ga je zaposlio, Evan je otpustio ostatak Spejsijevog tima.

Nakon toga stvari su postale čudne, a Evan je jednom suđenju čak i bio svedok Kevinove obrane. Navodno je bio s Kevinom kad je glumac gurnuo ruku 18-godišnjem mladiću u pantalone. Optužbe su kasnije odbačene.

Već neko vreme kruže glasine da su Kevin i Evan u vezi. Oni tvrde da su samo dobri prijatelji. Nije poznato je li Evan homoseksualac, ali javno podržava LBGTQ+ zajednicu.

Kevin Spejsi, Evan Lovenstin
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Gloria.hr)

Bonus video:

00:09

Evo kakav pogled dok radi ima ćerka Jovana Memedovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track