NELE KARAJLIĆ ZARAŽEN KORONOM: Evo u kakvom je stanju i šta ima da poruči
Foto: Zorana Jevtić

Ne daj se, legendo

NELE KARAJLIĆ ZARAŽEN KORONOM: Evo u kakvom je stanju i šta ima da poruči

Pop kultura -

Muzičar Nele Karajlić zaražen je virusom korona. Bivši frontmen Zabranjenog pušenja veliki hrišćanski praznik Božić provodi u krevetu u svom domu.

"Koronisan sam, ali ide na bolje", poručuje muzičar za Kurir.

Serija Složna braća, Nele Karajlić
foto: Nemanja Nikolić

Nele se poslednji put u javnosti pojavio kraj godine na promociji svoje nove serije "Složna braća", koji kao autor potpisuje. Druga sezona realizovana je u zajedničkoj produkciji Telekoma Srbije i ETM produkcije, donosi nam 12 novih epizoda, čije je premijerno televizijsko prikazivanje je počelo 4. januara na televiziji Superstar, a emitovaće se svake večeri od ponedeljka do četvrtka, dok će se u repriznom terminu od 8. januara u 20 časova prikazivati na Prvoj TV svake subote i nedelje.

Nele se uključio iz svog doma i u Jutarnji program.

"Kod mene je stanje malo komplikovano. Želim svima da ne budu u stanju kao i ja. Nadam se da se korona ne prenosi preko ovih sokoćala", poručio je Karajlić.

Nele Karajlić, Sanja Janković
foto: ATA images

Poznati muzičar izjavio je ranije da je zbog nemarnog načina života izgledao kao leš, ali da nije obraćao pažnju na to jer je imao utisak da se svet zbog njega okreće. Pre devet godina život je kao opomenu dodelio "zdravstveni žuti karton". Imao je sreće da se u trenutku srčanog napada nalazio blizu bolnice, a zahvaljujući pravovremenom reakcijom lekara prošao je bez ozbiljnijih posledica. Neletu želimo brz oporavak.

Složna braća, telekom
foto: Promo

Kurir.rs/ Lj. R.

Bonus video:

03:13

DOKTOR NELE KARAJLIĆ ZA KURIR TV: Lek za koronu je VAKCINA i ROKENROL

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track