SVET OPLAKUJE IZNENADNI ODLAZAK VOLJENOG KOMIČARA: Poznati se opraštaju od Boba Segeta, a njihove poruke kidaju dušu
Foto: AP/Richard Shotwell

velika tuga

SVET OPLAKUJE IZNENADNI ODLAZAK VOLJENOG KOMIČARA: Poznati se opraštaju od Boba Segeta, a njihove poruke kidaju dušu

Pop kultura -

Američki glumac i komičar, Bob Seget je premunuo u 65. godini u hotelskoj sobi u Orlandu na Floridi gde ga je pronašlo osoblje.

Bob Saget, Bob Seget
foto: Profimedia

Kancelarija šerifa okruga Orindž potvrdila je Segetovu smrt na Tviteru u ponedeljak, rekavši da je u nedelju pronađen bez znakova života u svojoj hotelskoj sobi u Orlandu. Šerifova kancelarija je potvrdila da uzrok smrti nije utvrđen, navodeći u saopštenju da nema znakova nasilja ili upotrebe droge.

Seget je bio na stendap turneji i imao je nastup u Džeksonvilu u subotu uveče.

Njegova najpoznatija uloga je bila u seriji iz devedesetih "Puna kuća" (Full house) i nastavka "Punija kuća" (Fuller house) ", ali znamo ga i kao glas starijeg Teda Mozbija iz sitkoma "Kako sam upoznao vašu majku". Takođe, on je prvi vodio poznati šou program o najsmešnijim snimcima (America's Funniest Home Videos). Nastupao je i kao stend-ap komičar, a glumio i u seriji "Raising Dad".

Bob Saget, Bob Seget
foto: Profimedia

Njegove kolege su bile šokirane ovim vestima i mnogi su se oprostili od njega, navodeći da je bio ljubazan i dobar čovek.

- Dobri Bob Seget je preminuo danas u 65. Imao je veliko, veliko srce i izuzetan komičarski um. Dao je svetu mnogo radosti i živeo svoj život u harmoniji - napisao je čuveni Džim Keri.

Džon Stjuart ga je zapamtio kao "najdivnijeg i najsmešnijeg", dok je novinar i voditelj podkasta Mark Maron tvitovao: "Zaista jedan od najdivnijih momaka i tako smešan. Veoma tužno."

Komičar Dru Keri je napisao: "Ovo boli. Voleo sam Boba Segeta. Dao mi je toliko ohrabrenja kada sam prvi put počeo. I meni je bio pravi prijatelj. Ne samo mentor. Uvek sam se ugledao na njega. Bio je tako prokleto zabavan i tako ljubazan."

Komičarka Keti Grifin je napisala: "Nisi mogao da nađeš lepšu ili oštriju duhovitost od Boba Segeta. Šokirana sam i devastirana."

- Putuj moj prijatelju sa tvojim velikim srcem, moje saučešće ćerkama i porodici - napisala je slavna komičarka Vupi Goldberg.

- Slomljen sam i u totalnom šoku. Nikada neću imati prijatelja kao što je on. Volim te, Bobi - napisao je glumac Džon Stamos koji je osim poslovnog odnosa, bio odličan prijatelj sa preminulim glumcem.

Iza njega je ostalo troje dece i supruga.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:20

Pevač Danijel Alibabić slavi rođenje sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track