PETAR STRUGAR 10 GODINA GLUMI, A PRE TOGA NIJE BILO LAKO: Nije odmah ušao u javni svet, nego je radio OVAJ POSAO! Ko bi rekao!
Foto: ATA images

Ovo možda niste znali

PETAR STRUGAR 10 GODINA GLUMI, A PRE TOGA NIJE BILO LAKO: Nije odmah ušao u javni svet, nego je radio OVAJ POSAO! Ko bi rekao!

Pop kultura -

Petar Strugar već više od deset godina bavi se glumom vrlo uspešno.

Međutim, nije mu uvek bilo lako i lepo u životu. Slavu je stekao s filmom "Motnevideo, bog te video" i ulogom Moše Marjanovića, ali kao srednjoškolac i student nije imao novca za život, pa je morao da se zaposli na gradilištu.

Montevideo
foto: PR

Petra ćemo ponovo gledati u priči o fudbalu. U bioskope ove nedelje stiže domaće ostvarenje "Zlatni dečko", a Strugar igra Sonija i direktan partner mu je Ljubomir Bulajić. Oni igraju braću kriminalce, građevince i fudbalske menadžere.

- Radio sam kao fizički radnik. Igrali smo Ljuba i ja najbolje prijatelje, pa je samo nastavak lepe saradnje. Prvi put radim u građevinskoj mafiji (smeh). Braća Uskoković dolaze iz tog miljea. I Igor Benčina je deo te priče. I oni žele da izađu iz te priče preko fudbalera kome su menadžeri - objasnio je Strugar.

Petar i danas radi na salašu i trenutno vodi računa o 13 konja. Svako jutro sa osmehom na licu provodi u štali. Glumac se izgleda ne libi da se lati nijednog fizičkog posla, kao ni kad je bio mlad. Međutim, konačno je uspeo da ostvari svoj dugogodišnji san i bude sam svoj gazda.

Serija Zlatni dečko, Denis Murić
foto: ATA images

Kurir.rs/ Lj. R.

Bonus video:

02:34

BIVŠA ŽENA PETRA STRUGARA OTKRILA KAKO VASPITAVA SINA: On je već dobio brata, decu ne treba lagati, treba im sve objasniti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track