02:05

Poznati prošetali crvenim tepihom na premijeri filma Zlatni dečko

premijera u beogradu

ZLATNI DEČKO STIGAO PRED PUBLIKU: Ekipa filma nagrađena ovacijama, a novu zvezdu Denisa Murića vraćali tri puta da se pokloni

Pop kultura -

Film "Zlatni dečko" premijerno je večeras prikazan beogradskoj u Kombank dvorani. Publika je nakon projekcije ekipu nagradila ovacijama, koje su trajale desetak minuta.

Premijera, Film, Zlatni dečko
foto: Damir Dervišagić

Najveći aplauz dobio je glavni glumac Denis Murić. On se čak tri puta vraćao na poklon.

"Bravo, Denise", vikali su iz publike.

Zvezda "Nečijeg deteta" sjajno je dočarao lik problematičnog fudbalera Denisa Markovića.

Zlatni dečko
foto: Kurir

I reditelj ovog ostvarenja Ognjen Janković emotivno je doživeo rekaciju pune sale.

"Mislio sam svašta da vam kažem, ali ćemo se samo slikati s vama", kratko je rekao reditelj Ognjen Janković.

Na premijeri filma pojavili su se Aleksandar Milić Mili, Andrija Milošević, Jugoslava Drašković, Anđela Jovanović, Milena Radulović, Petar Benčina i Tamara Dragičević.

Premijera, Film, Zlatni dečko
foto: Damir Dervišagić

U glumačkoj ekipi se posebno istakao Petar Strugar, kao deo klana Uskoković u jednoj sasvim novoj, do sada neviđenoj umetničkoj dimenziji.

Premijera, Film, Zlatni dečko
foto: Damir Dervišagić

Takođe, odnos bivšeg robijaša, a sada novog trenera, i fudbalera Denisa je jedan od uspešnijih stubova priče, a taj lik Makija je maestralno je dočarao Igor Benčina, već dokazan glumac u svetu i kod nas. Radio je s Murićem na seriji "Grupa", pa su lako izdragili odnos otac-sin, odnosno mlađi i stariji brat.

Premijera, Film, Zlatni dečko
foto: Damir Dervišagić

Pavle Mensur stigao je u društvu repera Marka Milivojeva Milija, a na kraju projekcije nije štedeo lepe reči za kolege.

"Sjajan je film. Srećni smo svi zbog Denisa Murića", kratko nam je rekao svoje utiske.

Premijera, Film, Zlatni dečko
foto: Damir Dervišagić
1 / 21 Foto: Damir Dervišagić

Publika je sinoć na nekoliko projekcija u dva bioskopa uživala u 90 minuta priče o mladom fudbaleru Denisu Markoviću, koga sapleću starlete i kriminalci.

Debitantsko ostvarenje Ognjena Jankovića, rađeno po scenariju Vuka i Alekse Ršumovića, kao i samog reditelja, sa Denisom Murićem u glavnoj ulozi, priča je o odrastanju jednog talenta u Srbiji, kome su, ipak, pružili i drugu šansu. Sjajnu glumački ekipu čine i Petar Strugar, Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Ljubomir Bulajić, Tihomir Stanić, Strahinja Blažić i drugi. Celu ekipu okupio je producent Uglješa Jokić, koji je radio prvu sezonu serije "Ubica mog oca".

Premijera, Film, Zlatni dečko
foto: Damir Dervišagić

Datum beogradske premijere filma "Zlatni dečko" nije slučajno izabran. U numerologiji broj 1 predstavlja nezavisnost i veru u sebe i nosi energiju novih početaka, a 11. januara imamo trostruku dozu ove energije (11. 1), što ga čini savršenim da započnete nove projekte ili zadate nove ciljeve i odluke.

- Danas očekujte samo pozitivne vibracije i dobre događaje, jer 11. januar je uvek ispunjen harmoničnim planetarnim poravnanjima i finom energijom, bar ako je verovati numerologiji i astrologiji - tvrde numerolozi.

Premijera, Film, Zlatni dečko
foto: Damir Dervišagić

Andrija posle "Tome" ponovo igra menadžera. Sjano je odigrao potresne scene.

- Snimao sam oba filma u isto vreme. On je menadžer iz kladionice. Ima nos da nađe talente. "Zlatni dečko" je jedan kvalitetan film i ostavljam publici da neke stvari zaključe sami. Ognjenu Jankoviću ovo kao da je deseti film, a ne prvi - istakao je Kuzmanović.

Muziku za film radio je Nemanja Mosurović, a prvi singl objavio je Cobi s numerom "Zlatno dete".

Produkcijska kuća "Fantastika film studio" u saradnji sa Filmskim Centrom Srbije i Telekomom Srbija stoje iza ovog originalnog filmskog projekta, koje će sutra biti prikazano u Novom Sadu, a od 13. januara je u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zemlje.

Zlatni dečko
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

02:41

NOVA SRPSKA SERIJA U INOSTRANSTVU! Zlatni dečko ima šansu da bude predstavljen CELOM SVETU (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track