VEČITI NEŽENJA STAJE NA LUDI KAMEN! Sajmon Kauel zaprosio 18 godina MLAĐU, ona plakala od SREĆE!
Foto: Printscreen/Instagram

REKLA JE DA

VEČITI NEŽENJA STAJE NA LUDI KAMEN! Sajmon Kauel zaprosio 18 godina MLAĐU, ona plakala od SREĆE!

Pop kultura -

Čuveno televizijsko lice Sajmon Kauel (62) zaprosio je svoju devojku Loren Silverman (44) nakon osmogodišnje romanse.

Pitanje je postavio na odmoru na Barbadosu tokom nove godine, pred njihovim sinom Erikom (7) i Loreninim sinom Adamom (16).

Uprkos tome što je prethodno insistirao da "ne veruje" u brak, Kauel je preispitao svoje stavove nakon što se zaljubio u Loren koja je bila iznenađena prosidbom.

Sajmon Kauel
foto: Profimedia

- Loren je bila apsolutno zaprepašćena i nikada u milion godina nije očekivala da će Sajmon postaviti pitanje. Potekle su joj suze radosnice i očito je odmah rekla da - rekao je izvor za medije, piše Daily Mail.

- Loren je bila Sajmonova stena u proteklih nekoliko godina, podržavala ga je kada je slomio leđa, i uopšteno u svemu. Oni su divan par - komentarisali su njihovi prijatelji i dodali da su Sajmon i Loren već dugo zajedno i obožavaju jedno drugo, pa to nije veliko iznenađenje što su se ipak verili.

Sajmon je upoznao Loren kada je još bila u braku s milionerom, preduzetnikom Endruom Silvermanom. Njihova afera postala je javna, a Sajmonov se život promenio krajem jula 2013. kada su se pojavile vesti o Loreninoj trudnoći.

Sajmon Kauel
foto: Profimedia

Kurir.rs/Dailymail

Bonus video:

00:43

Potpuno dekintirani! Barovci ostali bez hrane zbog loše organizacije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track