ONA JE NAJPRAĆENIJA ŽENA NA INSTAGRAMU! Kajli Džener beleži NOVE REKORDE: Najmlađa milijarderka na svetu sada vlada i OVOM MREŽOM!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNE BROJKE

ONA JE NAJPRAĆENIJA ŽENA NA INSTAGRAMU! Kajli Džener beleži NOVE REKORDE: Najmlađa milijarderka na svetu sada vlada i OVOM MREŽOM!

Pop kultura -

Iako je Kajli Džener u poslednje vreme bila veoma skromna sa objavama o trudnoći i nedavnoj kontroverzi između oca njenog deteta, pevača Trevisa Skota, po broju pratilaca je čak prestigla pevačicu Arijanu Grande.

Kajli Džener
foto: Profimedia

Pevačica Arijana Grande (28) do sada je bila najpraćenija žena na platformi, dok je najpraćenija osoba na Instagramu poznati fudbaler Kristijano Ronaldo (36), sa više od 388 miliona pratilaca.

Kajli Džener
foto: Printskrin/Instagram

Kajli je u poslednje vreme bila veoma skromna sa najavama o trudnoći i nedavnoj kontroverzi oca njenog deteta pevača Trevisa Skota (30), ali je uprkos tome, dostigla neverovatan broj pratilaca od 301 miliona.

Trevis je bio domaćin festivala Astrovorld još u novembru, tokom kojeg je u stampedu poginulo 10 ljudi, a stotine povređeno.

Mnogi fanovi spekulišu da je Kajli već rodila svoje drugo dete zbog ključnih dokaza koje su primetili neki pratioci.

Ljudi su počeli da gledaju u Kajline nokte kao znak da je rodila. Kajli je nedavno podelila objavu sa kratkim noktima, a fanovi su se prisetili kada se to poslednji put dogodilo kada je rodila Stormijevo prvo dete (3). Majkama se savetuje da imaju kratke nokte kada imaju novorođenče da bi sprečile slučajne ogrebotine ili povrede bebe.

Kajli Džener
foto: Profimedia

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

05:57

Stoji prija što je upoređuju sa porodicom Kardašijan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track