DŽONIJEVA BIVŠA RAZBUCALA JOŠ JEDAN BRAK? Fanovi tvrde da je ONA glavni krivac za RAZVOD Akvamena i Lize Bonet
Foto: Profimedia

baš je opasnica

DŽONIJEVA BIVŠA RAZBUCALA JOŠ JEDAN BRAK? Fanovi tvrde da je ONA glavni krivac za RAZVOD Akvamena i Lize Bonet

Pop kultura -

Svet je šokirala objava da se jedan od najlepših holivudskih parova, razvodi.

Džejson Momoa i Lisa Bonet objavili su na Instagramu tu odluku koja nikog nije ostavila ravnodušnim.

Džejson Momoa, Lisa Bonet
foto: Profimedia

- Svi smo osetili promene koje je donelo ovo doba puno transformacija. Revolucija se odvija svuda, a naša porodica nije izuzetak...osećamo seizmičke talase koji se dešavaju i rastemo uz njih. Zato delimo naše porodične vesti. Naš brak je okončan. Ne delimo ovo zato što mislimo da je vest vredna pažnje, već da možemo da nastavimo sa svojim životima sa dostojanstvom i iskrenošću. Ljubav koju delimo nas i dalje nosi i evoluira. Oslobodili smo jedno drugo, da bismo mogli da budemo ono što jesmo. Ostajemo posvećeni ovom svetom životu i našoj deci i učimo našu decu o tome šta je moguće. Neka ljubav pobedi - poručio je slavni par.

Naime, pre nekoliko dana Džejson Momoa, između ostalog poznat po ulozi Akvamena, i Lisa Bonet saopštili su da se razvode posle 16 godina veze, odnosno pet godina braka.

Džejson Momoa, Lisa Bonet
foto: Profimedia

Iako je par izdao zajedničko saopštenje o tome kako im se životni putevi razilaze bez pompe, odmah su počela nagađanja oko toga šta je razlog za kraj naizgled skladnog braka u kome su dobili dve ćerke (Lola Iolani Momoa i Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa).

Upućeni tvrde da je Džejson u vezi sa koleginicom iz filma Akvamen, Amber Herd, bivšom ženom Džonija Depa sa kojim je i dalje u pravnom sporu pišu strani mediji.

Amber Herd, Džoni Dep
foto: Profimedia

Fanovi već danima tvrde da je Amber, koja u filmu tumači lik Mere, glavni razlog za razlaz Lise i Džejsona, a kao jedan od argumenata za ovu tvrdnju navode to što je i Džoni Dep prekinuo prethodnu vezu pošto je glumio u filmu sa Amber (posle čega su se i venčali). Takođe, kako pišu strani mediji sama Lisa je htela da Amber otpuste iz Akvamena 2 jer je smatrala da su ona i Džejson previše bliski.

Da li je Amber uspela da zavede i slavnog Momou ili je sve samo slučajnost ostaje da se vidi u narednim danima, nedeljema i mesecima, a do tada sigurno je samo da se Džejson i Lisa razilaze posle 16 godina veze.

Džoni Dep, Amber Herd
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:58

GLUMAC ISPRIČAO VIC: Andrija Milošević nije oduševio trudnu devojku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track