KONAČNO! BOLDVIN PREDAO MOBILNI: Policija će pročešljati sve snimke, fotografije i poruke, evo šta će biti sa onim što je OBRISAO
Foto: Profimedia

raspetljavanje

KONAČNO! BOLDVIN PREDAO MOBILNI: Policija će pročešljati sve snimke, fotografije i poruke, evo šta će biti sa onim što je OBRISAO

Pop kultura -

U januaru je Alek Boldvin na društvenim mrežama objavio video u kom je rekao kako sarađuje s vlastima.

Insistira na tome da se dođe do istine i učiniće sve da dokaže kako nije kriv za smrt snimateljke i direktorke fotografije Haline Hačins.

Alek Boldvin, Halina Hadčins
foto: Profimedia

Prikupiće informacije koje sadrži telefon i dostaviti dokaze kancelariji šerifa okruga Santa Fe, rekao je Huan Rios portparol tog okruga i tako potvrdio da je glumac Alek Boldvin (63) predao telefon nadležnim institucijama, piše CNN.

Sudija za prekršaje u Santa Feu Dejvid Segura 16. decembra odobrio je nalog za pretres koji je omogućio lokalnoj policiji da pretraži Baldvinov telefon u potrazi za dokazima važnim za istragu ubistva Haline Hačins 21. oktobra na snimanju niskobudžetnog vesterna "Rust".

Tada se to nije dogodilo, ali sada je glumac predao mobilni organima vlasti u Njujorku, koji su pomagali kolegama iz Novog Meksika da dođu do uređaja. Nadaju se da će tako pribaviti bilo kakav materijal s telefona koji se odnosi na istragu o "Rustu", a pregledaće i obrisane fotografije, videa, poruke i sve što ima veze s filmom.

U januaru je glumac na društvenim mrežama objavio video u kom je rekao kako sarađuje s vlastima. Insistira na tome da se dođe do istine i učiniće sve da dokaže kako nije kriv za Halininu smrt.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:58

GLUMAC ISPRIČAO VIC: Andrija Milošević nije oduševio trudnu devojku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track