CRNA SVADBA USKORO DOBIJA DRUGU SEZONU: Da li se NEBOJŠA MILOVANOVIĆ vraća u nastavku? Glumac sve zbunio OBJAVOM NA MREŽAMA
Foto: Firefly Production

svi to čekamo

CRNA SVADBA USKORO DOBIJA DRUGU SEZONU: Da li se NEBOJŠA MILOVANOVIĆ vraća u nastavku? Glumac sve zbunio OBJAVOM NA MREŽAMA

Pop kultura -

Serija "Crna svadba", koja je obeležila televizijsku 2021. godinu, uskoro bi trebala da dobije nastavak.

Jedinstveni projekat nastao je iz saradnje Strahinje Madžarević i Nemanje Ćipranić, a u glavnim ulogama gledali smo sjajne Jelenu Đokić, Anastasiju Đurović, Nikolu Koja i Uliksa Fehmiua. Veliko interesovanje gledalaca nije jenjavalo tokom pet nedelja emitovanja na Superstaru i RTS. Šta će se dogoditi u nastavku, još nije poznato.

Nebojšu Milovanovića gledali smo u ulozi inspektora Igora Blagojevića. Njegov junak nije preživeo, ali on je najavio svoj povratak u nastavku.

"Sve je moguće", napisao je glumac na Instagramu.

Vlaška magija, koja se smatra izuzetno moćnom, oduvek je privlačila veliku pažnju, pa ne čudi što je priča mladih autora podigla prašinu. Mitra više nema, ali novo zlo je tu. "Crni vojvoda" samo što se nije vratio. Ko je on, možda odgovor dobijemo u drugoj sezoni, kao i angažmanu sjajnog glumca.

Serija Crna svadba
foto: Firefly Production

Kurir.rs

Bonus video:

02:14

VERUJEM U CRNU MAGIJU! Glumac iz serije Crna svadba otkrio temu TAJNOVITOG domaćeg projekta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track