BRANKA KATIĆ TRIPUJE HOLIVUD: Ima svog šminkera i koristi samo organsku šminku! Na snimanjima ima POSEBNE ZAHTEVE, evo i koje!
Foto: Profimedia

otkrivamo

BRANKA KATIĆ TRIPUJE HOLIVUD: Ima svog šminkera i koristi samo organsku šminku! Na snimanjima ima POSEBNE ZAHTEVE, evo i koje!

Pop kultura -

Branka Katić, koju trenutno gledamo u petoj sezoni hit serije "Ubice mog oca", vratila se u velikom stilu na male ekrane.

Branka Katic
foto: Ana Paunković

Pravo iz Engleske, gde godinama živi i radi, ona se prošle godine priključila snimanju serije s posebnim uslovima, koji su do sada bili rezervisani za holivudske zvezde.

Kako Kurir Stars saznaje, jedan od njenih zahteva da bi zaigrala u nekom domaćem TV projektu jeste da je isključivo šminka njena drugarica iz Londona, ali i da ne deli mejkap s drugim glumcima. Ona insistira na tome da se koristi organska šminka i da nema dodira u šminkernici sa statistima.

Branka Katić, Paparazzo
foto: Kurir

Inače, otkako se udala za producenta Džulijana Farina i podarila mu dvojicu sinova Luisa i Džoa, kao adresu boravka pored Beograda upisala je i onu u Londonu, gde je odgajila i školovala svoje naslednike.

Branka Katić
foto: Nikola Anđić

Podsetimo, Katićeva je zbog snimanja serije "Ubice mog oca" veći deo prošle godine provela u Beogradu, pa su se mnogi ponadali da je rešila i da ostane u srpskoj prestonici sa svojom porodicom. Njeni sinovi vole Beograd, a stariji naslednik Luis bio je tu u avgustu kako bi volontirao na filmu "Žal", na kom su radili zajedno.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

05:21

VREME JE DA POSVETIM KARIJERI: Branka Katić progovorila o projektima u Srbiji, ali i o POVRATKU U BEOGRAD SA PORODICOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track