POZNATI ZAVODNIK IZ CRNE SVADBE PRED SVIMA NAHVALIO BIVŠU ŽENU: Objavio njenu fotku na mrežama i posvetio joj važnu poruku!
Foto: Nikola Anđić

jADRAN MALKOVIČ

POZNATI ZAVODNIK IZ CRNE SVADBE PRED SVIMA NAHVALIO BIVŠU ŽENU: Objavio njenu fotku na mrežama i posvetio joj važnu poruku!

Pop kultura -

Glumac Jadran Malkovič, veliki zavodnik koga vi dobro znamo iz serije "Crna svadba, dokazao je da je, pored toga što je dobar glumac i još bolji frajer, veliki čovek.

Naime, on je svojoj bivšoj supruzi, sa kojom je ostao u izuzetno dobrim odnosim, čestitao rođendan objavom na društvenoj mreži Instagram.

- Ako vam sadašnji partner ima bar polovinu kvaliteta koje ima moja bivša supruga, onda ste ok. Pridružite mi se da poželimo Katarini srećan rođendan - napisao je on bivše supruge koju je podelio sa svojim pratiocima.

Malokviča svi dobro znamo po ulozi političara Vladimira Marinkovića supruga kontroverzne Nataše Janković, koju igra Jelena Đokić u vatrenim seks scenama u seriji "Crna svadba".

Pored ove uloge, on je ostvario veliki uspeh kao reditelj i glumac u mnogim ostvarenjima, kao što su film "Ratni konj" reditelja Stivena Spilberga, serije "Azbuka našeg života", "24: Preživi još jedan dan" i mnogi drugi.

Jadran Malkovič
foto: Firefly Production

Kurir.rs/Jovan Mladenović

Bonus video:

00:22

MORALA SAM DA PONAVLJAM SCENU ZBOG KOJA! Glumica otkrila šta se dešavalo iza kadra serije Crna svadba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track