PREMINULA BIVŠA MISICA: Skočila u smrt kako kaže policija, a njena oproštajna poruka je potresna i krije jednu misteriju
Foto: Printscreen/Instagram

velika tuga

PREMINULA BIVŠA MISICA: Skočila u smrt kako kaže policija, a njena oproštajna poruka je potresna i krije jednu misteriju

Pop kultura -

Bivša vlasnica titule Mis SAD pronađena je mrtva. Policija je pozvana u stambenu zgradu Česli Krist u centru grada oko 7 ujutro.

Hitna pomoć je takođe pozvana, ali je Kristova, koja je osvojila krunu 2019. godine, proglašena mrtvom na licu mesta. Istraga je u toku, međutim, policija veruje da je bivša kraljica lepote, koja je živela na 9. spratu, skočila u smrt.

Prema pisanju Njujork posta, Krist je poslednji put viđena na terasi zgrade, koja se nalazi na 29. spratu. Zgrada se nalazi u ulici 350 Vest 42nd Street. Jezivo, Krist je podelila svoju fotografiju na Instagramu samo nekoliko sati pre smrti uz natpis "Neka vam ovaj dan donese odmor i mir".

"U očaju i velikoj tuGI, delimo smrt naše voljene Česli"“, navodi se u saopštenju Kristine porodice. "Njeno veliko svetlo je inspirisalo druge širom sveta svojom lepotom i snagom. Njoj je stalo, volela je, smejala se i sijala. Česli je oličavala ljubav i služila drugima, bilo kroz svoj rad kao advokat ili boreći se za socijalnu pravdu, kao mis SAD. Ali što je najvažnije, kao ćerka, sestra, prijatelj, mentor i kolega - znamo da će njen uticaj živeti i dalje."

Na izboru za Mis SAD 2019, Krist je odnela krunu kao Mis Severne Karoline. Bila je advokat, a kasnije je radila kao dopisnik za Ekstra nakon osvajanja titule. Ekstra je objavio saopštenje nakon vesti o Česlinoj smrti.

"Naša srca su slomljena.Česli nije bila samo vitalni deo naše emisije, ona je bila omiljeni deo naše Ektra porodice i dirnula je celo osoblje. Naše najdublje saučešće njenoj porodici i prijateljima."

Koristila je svoju platformu kao mis SAD da govori o reformi krivičnog pravosuđa. Navodno je u nedelju ujutro pronađena Kristina poruka u kojoj se navodi da će sve njene stvari otići njenoj majci. Imala je 30 godina.

Krist je rođena 28. aprila 1991. Nakon što je 2009. godine diplomirala u srednjoj školi Fort Mil, Krist je stekla diplomu iz marketinga i upravljanja ljudskim resursima na Univerzitetu Južne Karoline. Kristova se kasnije vratila u svoju matičnu državu Severnu Karolinu, gde je diplomirala na Pravnom fakultetu Univerziteta Vejk Forest kao pravnih nauka i magistrirala poslovnu administraciju 2017.

Izvori kažu da je Krist ostavila za sobom poruku u kojoj je pisalo da želi sve da ostavi svojoj majci, bivšoj takmičarki na takmičenju koja je krunisana kao gospođa Severna Karolina 2002. godine. Poruka nije sadržala motiv za Kristinu odluku da sebi oduzme život.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

05:01

KOMEMORACIJA VOLJENOM GLUMCU NEŠI NENADOVIĆU! Vjera Mujović: Odlaze heriji detinjstva, naše mladosti i moj prvi princ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track