RIJANA POTVRDILA TRUDNOĆU U STAJLINGU OD 15.000 $! Pevačica u Njujorku zablistala u vintidž Šanelu iz devedesetih! ČEKA DEVOJČICU?
Foto: Profimedia

modna ikona

RIJANA POTVRDILA TRUDNOĆU U STAJLINGU OD 15.000 $! Pevačica u Njujorku zablistala u vintidž Šanelu iz devedesetih! ČEKA DEVOJČICU?

Pop kultura -

Kao što smo već objavili, iako se nagađalo već mesecima da je Rijana trudna, danas je ona to zvanično i potvrdila! Pevačica i njen dečko reper A$AP Roki čekaju prvo dete a to su objavili u svom fazonu, tako što su dozvolili da ih fotografi fotkaju sa Rijaninim stomakom u prvom planu.

Rijana
foto: Profimedia

Par je uslikan u šetnji u Njujorku i Rijana uopšte nije krila svoj stomak već ga je vrlo ponosno i pokazala bez obzira što je napolju bilo vrlo hladno, sa temperaturom ispod nule.

Rijana (33) je očigledno isplanirala ovaj korak, jer je nosila upečatljivu pink vintidž Šanel jaknu iz jesenje kolekcije iz 1996. godine, vrednu 8.000 dolara, a ispod nije imala nikakvu majicu, već gomilu pažljivo izabranog nakita.

Modni znalci su sve odmah prepoznali, a i procenili - Rijana je nosila vintidž nakit iz 80-ih sa potpisom Kristiana Lakroa koji vredi oko 5.500 dolara, a Šanel kaiš danas se može kupiti za 1.500 dolara.

Iako ništa nije komentarisala, jasno je da je pevačica trudna više od četiri ili pet meseci, a spekuliše se da nosi devojčicu.

Rijana
foto: Profimedia

Par je zvanično zajedno od prošle godine, iako je i pre toga bilo dosta tračeva o tome da su zajedno. Na kraju, on je potvrdio da su zajedno u intervjuu za časopis GQ.

Još od 2013. godine se šuška da su njih dvoje u vezi, a sve je krenulo posle zajedničkog pojavljivanja u njegovom spotu za pesmu "Fashion Killa".

Međutim, oni to nikada nisu potvrdili. Glasine su podgrejale i fotografije koje su se pojavile u decembru prošle godine sa njihovog zajedničkog odmora na Barbadosu.

- Ona vredi kao milioni drugih. Mislim da kad znate, onda znate - rekao je i dodao:

- Ona je prava!

Rijana, ASAP Roki
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:11

KIM KARDAŠIJAN MORA DA PRESTANE: Pratioci zgroženi novim snimkom, da li je moguće da se u OVO UVUKLA?! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track