PAO NAM KAMEN SA SRCA KADA SMO DOBILI SINA: Glumica otkrila malo poznate detalje o suprugu Momčilu Otaševiću i pomenula LJUBOMORU!
Foto: Printskrin, Ana Paunković

jELENA pERČIN

PAO NAM KAMEN SA SRCA KADA SMO DOBILI SINA: Glumica otkrila malo poznate detalje o suprugu Momčilu Otaševiću i pomenula LJUBOMORU!

Pop kultura -

Glumica Jelena Otašević, javnosti poznatija kao Perčin, nedavno je proslavila 41. rođendan. Rođena Dubrovčanka, karijeru je gradila u mnogim serijama i filmovima, a ostala je upamćena u serijama "Kud puklo da puklo" i "Zora dubrovačka".

Momčilo Otašević
foto: Ana Paunković

Naime, pre ovog poznata hrvatska glumica bila je u braku sa ugostiteljem Kristijanom Babićem, koji je trajao od 2008. do 2011. godine, a sa njim je dobila ćerku Lotu. Sa crnogorskim glumcem Momčilom Otaševićem u braku je od 2018. i oni imaju ćerku Mašu i sina Jakšu.

Poznati glumac jednom prilikom je prokomentarisao to što mu se rodio sin, čime je nastavio prenošenja prezimena s kolena na koleno.

- Znam da je moj otac bio neverovatno srećan i da mu je kamenčić pao sa srca. Ali mislim da je to zapravo samo percepcija, da su baba i deda bili, neka je muškarac, neka se desi, ali da su potpuno zaokupljeni i zaljubljeni u Mašu. Neko nastavlja prezime, gotovo je - rekao je tada poznati glumac, a prenosi hrvatski Stori.

Na njegov komentar o deci, nadovezala se i njegova supruga Jelena, koja je otkrila kako izlazi na kraj sa decom kada Momčilo nije tu i da li ima ljubomore.

- Naravno da ima takvih situacija, uglavnom između Maše i Lote, jer Lota sada ima svoje planove i vizije. Sve je super kada se Maša uklopi u te planove. Ali u principu, kada nema Mome, a ja sam sama sa njih troje i onda mi je Lota velika podrška - rekla je glumica Jelena Otašević.

Jelena Perčin
foto: Printskrin

Glumac Momčilo Otašević, objasnio je koja je razlika između ćerke i sina koje je dobio u braku sa lepom hrvatskom glumicom.

- Strašno je važno uspostaviti neku vrstu ritma, držati ga se i biti dosledan u tom ritmu i onda stvari funkcionišu. A čim se malo poremeti ritam, nastaje haos. Već sa tri meseca Maša je imala volju, želju i stav. Gleda te sa svojim argumentima zašto te tako gleda. Dok je mali Jakša legenda, gde si ga stavio tu je, dobar je, ako ne, malo plače, sam da se zna da postoji - opisao je glumac.

Ova porodica nije mnogo patila kada je u pitanju pandemija i „nov normalan život", pa su otkrili da im je ovaj period doneo više vremena za zajedništvo i porodicu.

Inače, Momčilo je zbog svojih poslovnih angažmana često na putovanjima, pa je glumica otkrila da nikada nije dobro, lepo i prijatno kada su razdvojeni, ali da ipak, ključ uspeha njihovog odnosa leži u dobroj organizaciji pa se lepo rasporede da oboje mogu uživati i raditi.

- Momo je kao tata pun energije i ništa mu nije teško. Čovek s njim stvarno poželi da ima decu - pohvalila se lepa glumica.

Podsjetimo, Momčilo i Jelena u mirnu luku zaplovili su nakon dve godine ljubavne veze. U aprilu 2018. godine venčali su se u Crnoj Gori, a Jelena je za intimnu ceremoniju odabrala svetlozelenu haljinu, a ona je otkrila da je glumac sve organizovao.

Prve varnice između, sada već bračnog para, zapalile su se na snimanju serije "Kud puklo da puklo".

Jelena Perčin
foto: Printskrin

Kurir.rs/Story.hr

Bonus video:

02:10

CRNOGORSKI GLUMAC STAO UZ MILENU RADULOVIĆ: Nisam mogao da naslutim kroz kakvu grozotu je prošla (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track