POTRESAN OPROŠTAJ KOLEGA OD MLADE GLUMICE Dostana Nikolić izgubila najvažniju bitku: Draga Doske, zauvek ćeš biti u našim srcima
Foto: Printscreen

Tuga do neba

POTRESAN OPROŠTAJ KOLEGA OD MLADE GLUMICE Dostana Nikolić izgubila najvažniju bitku: Draga Doske, zauvek ćeš biti u našim srcima

Pop kultura -

Mlada i talentovana glumica Dostana Nikolić preminula je preksinoć u 21. godini od posledica akutne leukemije.

Dostana Nikolić
foto: Printskrin/Jutjub

Naime, mladoj glumici dijagnostikovana je opaka bolest početkom godine i tada su se sve njene kolege uključile u akciju prikupljanja krvi kako bi pomogli ovoj devojci.

Kada je bolest otkrivena, postojala je nada porodice da će se mlada glumica izlečiti.

- Doksi je moja mlađa sestra, studentkinja na Akademiji u Novom Sadu. Pre nekog vremena uočila je modrice i, hvala univerzumu, brzo uradila analize koje su pokazale toliko zabrinjavajuće rezultate da je zadržana na Urgentnom, a kasnije prebačena na Klinički na hematologiju. Ali, što bi rekla njena doktorka, na vreme. Ovo je prapočetak bolesti - navela je tad njena sestra Maša i dodala da su svi verovali u oporavak.

Dostana Nikolić
foto: Printskrin/Instagram

Dostanu Nikolić publika je upoznala u seriji "Urgentni centar". Od preminule glumice oprostilo se pozorište Promena, koje se nalazi pri Akademiji umetnosti, u kom je igrala preminula glumica. Dostana je bila na klasi reditelja Borisa Liješevića.

- Draga naša Doske, hvala ti za tri godine tvog entuzijazma i osmeha, kao na ovoj fotografiji. Upravo zbog tebe. Promena večeras nije stala. Igrali smo za tebe, tvoj duh, tvoj osmeh i tebi za ljubav koju si nam stalno pružala. Zauvek te nosimo u srcima i Promeni. Tvoji promenaši - stoji u objavi na Fejsbuk profilu teatra.

Kurir.rs/J. M.

Bonus video:

03:25

TEŽAK UZDAH BULETA GONCIĆA POVODOM SMRTI ANDREJA MARIČIĆA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track