SA PETIM DETETOM BIH LAKO! Mirka Vasiljević se nedavno porodila, a sad priznala da li PRIŽELJKUJU još jednu PRINOVU!
Foto: Printscreen/Balkanskom ulicom

PONOSNA MAMA

SA PETIM DETETOM BIH LAKO! Mirka Vasiljević se nedavno porodila, a sad priznala da li PRIŽELJKUJU još jednu PRINOVU!

Pop kultura -

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić dobili su četvrto dete krajem oktobra prošle godine, a ona se uveliko vratila poslovnim obavezama.

Naime, Mirka se pet meseci nakon porođaja priključila ekipi serije “Junaci našeg doba”. Iako iza sebe ima veliki broj zapaženih uloga, kako kaže, njen najveći projekat su deca.

Vujadin Savić, Mirka Vasiljević
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

- Ja sam od svoje 20. godine dobila svoj prvi životni projekat, a to je prvog sina, zatim ćerku, sina pa ponovo ćerku. Najveći, najzahtevniji i najozbiljniji, a opet u neku ruku najjednostavniji projekat su naših četvoro dece. Najviše bih volela da kada oni odrastu, postanu svoji ljudi i imaju svoje porodice da mogu da ih pogledam i kažem da sam dobar posao odradila - kaže glumica za “Blic” i odgovara da ima vremena i za peto dete.

- Za sada ne razmišljamo o novoj trudnoći jer o želim da se posvetim četvrtom detetu i naravno njima troma, jer je to velika odgovornost ali postoji mogućnost, kod nas to nikada ne zna. Mogu da kažem da mnogo drugačiji pogled imam na ovu bebu nego prethodne tri, jer opet više vremena je prošlo i više životnog iskustva imam. Sa petim bih lako, kroz osmeh kaže Vasiljevićeva.

Mirka Vasiljević
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B/Blic

Bonus video:

03:11

PORODILA SAM SE ZA 20 MINUTA! Mirka Vasiljević opisala kako je protekao porođaj i otkrila zašto je ćerkici dala ime ANIKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track