MONIKA IZ PRIJATELJA SE POJAVILA U ŠOK IZDANJU! Obožavaoci u neverici jer nisu mogli da veruju šta vide: Crna ženo, šta se desilo?
Foto: Profimedia

baš iznenadila

MONIKA IZ PRIJATELJA SE POJAVILA U ŠOK IZDANJU! Obožavaoci u neverici jer nisu mogli da veruju šta vide: Crna ženo, šta se desilo?

Pop kultura -

Kortni Koks (57), glumica iz popularne serije "Prijatelji", gostovala je u emisiji "The Graham Norton Show" u kojoj je pričala o najnovijoj seriji "Shining Veil" u kojoj se pojavljuje.

Naime, gledaoci ispred malih ekrana komentarisali su kako se ponaša čudno i da ostavlja utisak kako bi radije bila negde drugde.

Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou
foto: Profimedia

Mnogi su istaknuli da voditelj inače jako profesionalno radi svoj posao, ali da je intervju s glumicom bio otežan i jako čudan zbog njenog "distanciranog" ponašanja.

- I ja sam sinoć gledala "The Graham Norton Show" i Kortni Koks je izgledala jako čudno. I dalje deluje kao draga osoba, ali sada ima čudan izraz lica - glasio je jedan od komentara na društvenoj mreži Tviter.

Korisnicima Tvitera pažnju je privukao i "plastični" izraz lica popularne glumice.

- Šta si to uradila sa licem - pitali su se korisnici ove društvene mreže.

- Kortni Koks izgleda kao da je doživela užasnu nesreću tokom plastične operacije i da je poslednjih 20 godina provela na operacionom stolu uzaludno pokušavajući da to popravi - komentarisali su na Tviteru.

Mnogi su komentarisali i kako im je glumica pre bila puno lepša, a nagađaju i da je preterala s botoksom.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:58

GLUMAC ISPRIČAO VIC: Andrija Milošević nije oduševio trudnu devojku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track