DOBIO 6. DETE U 8. DECENIJI SA 35 GODINA MLAĐOM: Od nje su starije SVE njegove ćerke, a sad ispričao kako čuva bebu u tim godinama
Foto: Profimedia

DOBIO 6. DETE U 8. DECENIJI SA 35 GODINA MLAĐOM: Od nje su starije SVE njegove ćerke, a sad ispričao kako čuva bebu u tim godinama

Pop kultura -

Dejvid Foster je muzičar i producent koji je dobio 16 Gremija, a pre nepunih godinu dana dobio je sina sa suprugom Ketrin Mekfi.

On ima 72 godine, ali veoma vredno obavlja svoju ulogu roditelja. Dejvid je za jedan časopis otkrio kako se oseća kao otac u poznim godinama.

Dejvid Foster
foto: Profimedia

"Rene ima 11 meseci. Super je biti tata. Kliše je reći da sada imam više vremena da se posvetim detetu, ali tako je. Bez obzira na sve, svu svoju decu volim jednako", izjavio je za časopis "People" pa se našalio da kod malenog sina još uvek ne vidi nikakav muzički talenat. Foster, inače, iz pređašnjih veza ima pet odraslih kćeri, a već je i deda sedmoro unučadi. Ketrin je Rene prvo dete, a muzičar tvrdi da razlika u godinama između njih dvoje nije problem.

"Oduvek sam govorio da postoji toliko stvari koje mogu da unište brak, a razlika u godinama je samo jedna od njih. Ima toliko stvari koje mogu poći po zlu. Mislim da nam je lepo zajedno", dodao je.

Zanimljiva činjenica je da su od pet ćerki koje muzičar ima čak četiri starije od njegove sadašnje žene - najstarija Alison ima 50 godina, Ejmi ima 46, Sara 39, Erin 38 i tek je najmlađa ćerka Džordan mlađa dve godine od Ketrin.

Dejvid Foster
foto: Profimedia

Ipak, ćerke popularnog Kanađinina nemaju ništa protiv ove romanse, šta više podržavaju je.

"Razlika u godinama između njhi dvoje igrala je pozitivnu ulogu. Naš otac potiče iz generacije u kojoj su žene pasivnije. Takođe, pasivan je kada je reč no njegovim osećanjima. Ket ga je naterala da se otvori. Ako se i posvđamo, ona mu kaže: "Ne, ti moraš da podigneš slušalicu i pozoveš svoju ćerku. Ona ga gura da bude emotivniji i ranjiviji", ispričala je jedna od Fosterovih ćerki - Erin.

Inače, ova 37-godišnjakinja i njen gotovo duplo stariji suprug upoznali su se prvi put 2006. godine, venčali su se u Londonu 2019. posle dve godine veze, a ona je u više navrata istakla da je muzičar čovek njenog života.

Redovno objavljuju zajedničke fotografije i romantične trenutke na društvenim mrežama i reklo bi se da zaista uživaju u vremenu koje provode zajedno.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

03:17

PEVAČ KOG SU UBOLI U SRCE U ISPOVESTI ZA KURIR! Preživeo je UŽAS: Sećam se samo doktora kako me seku, gubio sam mnogo krvi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track