00:37

Sloboda Mićalović u Trebinju

SVET POZNATIH

GLUMICA SE VRATILA NA MESTO ZLOČINA: Sloboda Mićalović se nalazi tamo gde je SVE počelo i odakle se vinula u ZVEZDE! (VIDEO)

Pop kultura -

Poznata glumica Sloboda Mićalović ovih dana boravi u Trebinju, a lepo vreme iskoristila je da se prošeta gradom i poseti mesto na kome je zauvek ostavila svoj pečat.

Reč je o "Anđelkinoj kapiji", malom delu u Starom gradu na kojem je Sloboda snimila kultne scene iz serije Zdravka Šotre "Ranjeni orao".

Glumica je s ponosom napravila kratak video koji je objavila na Instagramu, a u pozadini je išla balada "Idu dani."

Anđelka, Ranjeni Orao, Sloboda Mićalović
foto: Printskrin/Instagram/sloboda_micalovic_boba

Ova kapija postala je nezaobilazna lokacija za turiste, a pre par godina turistička organizacija grada Trebinja je obnovila "Anđelkinu kapiju" - promenjena su vrata, uređen okolni prostor, postavljen je novi prozor, kao i klupe, a posađeno je i cveće, naveli su tada iz organizacije.

Sloboda Mićalović
foto: Matija Šimunec

Pored ove lepe uspomene koja je postala i kultno mesto, glumica je emotivno vezana za Trebinje iz još jednog razloga. Podsetimo, njen kum, legenda srpskog glumišta, Nebojša Glogovac rođen je u Trebinju, i u njegovu čast krajem avgusta održavaju se "Dani Nebojše Glogovca".

Sloboda Mićalović, Nebojša Glogovac
foto: Dado Đilas, Marina Lopičić

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:53

SLOBODA MIĆALOVIĆ PROGOVORILA O DOLASKU MONIKE BELUČI U ČORTANOVCE: Lepa glumica naglasila: Ovo vam sigurno NEĆE PROMAĆI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track