OVO MI JE ODSKOČNA DASKA, ŽELIM SAMO ONO NAJBOLJE: Mladi kantautor Boris Subotić se nameračio da predstavlja SRBIJU na EVROVIZIJI
Foto: Promo

intervju

OVO MI JE ODSKOČNA DASKA, ŽELIM SAMO ONO NAJBOLJE: Mladi kantautor Boris Subotić se nameračio da predstavlja SRBIJU na EVROVIZIJI

Pop kultura -

Boris Subotić pokušaće ove godine da se domogne Evrovizije u Torinu. On će učestvovati na festivalu "Pesma za Evroviziju 22" s numerom "Vrati mi".

Ovaj dvadesetjednogodišnji momak iz Sremske Mitrovice pevanjem se bavi od svoje pete godine. Učestvovao je na raznim takmičenjima i festivalima, a do sada njegov najveći uspeh je drugo mesto na Dečjoj Evroviziji.

Boris Subotić
foto: Promo

Učestvovao je u šou programima "Ja imam talenat" i "Ja mogu sve", na kom je i pobedio.

Kako si došao na ideju da se prijaviš na festival na kojem se bira naš predstavnik na Evroviziji? Misliš li da je to dobra odskočna daska? - Ideja je došla zajedno sa mojim saradnikom Milošem Markovićem. Razmišljali smo o tome šta je to što je najbolje za početak moje muzičke priče i složili smo se da je "Pesma za Evroviziju 22" pravi izbor i odlična odskočna daska za mene kao mladog kantautora.

Kakva su ti očekivanja i s kojim plasmanom ćeš biti zadovoljan? - Iz ove pozicije, moje najveće očekivanje je da nastup zvuči i izgleda onako kako smo ga zamislili, a što se tiče plasmana, naravno da i ja, kao i svi drugi, priželjkujem ono najbolje. Ali, sve zavisi od publike i stručnog zirija.

Kakav nastup pripremaš? - Dogovor mog tima i mene je da ne otkrivamo detalje samog nastupa, pa predlažem da ga prvo pogledate, pa da onda pričamo o njemu, nadam se uz osmeh.

Ove godine ima dosta poznatih izvođača, plašiš li se toga? - Ne. Jedva čekam jer uživam u svojoj pripremi debitantskog nastupa i svom početku nadam se velike muzičke karijere.

Ko je tvoj favorit? U javnosti se kao favoriti pominju Aca Lukas i Sara Jo, kako ti se čine njihove pesme? - U principu mi se dopadaju sve pesme koje su se izdvojile na samom početku, ali su moji glavni favoriti ako je suditi po mom muzičkom ukusu Angelina i Ivona. Što se pomenutih favorita tiče, Lukasa i Sare Jo, mislim da su se sa razlogom izdvojili, dugo su na sceni i imaju kvalitetne pesme.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:59

ČOVEK KOJI JE DOVEO EVROVIZIJU U SRBIJU! Vladimir Graić: Uragankama fali FAKTOR SREĆE da bi ostvarile svetsku karijeru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track