NIJE USPELA DA POBEDI OPAKU BOLEST: Preminula pevačica anđeoskog glasa koja je uspela da RASPLAČE ceo svet i oduševi stroge sudije
Foto: Printscreen/Instagram

prevelika tuga

NIJE USPELA DA POBEDI OPAKU BOLEST: Preminula pevačica anđeoskog glasa koja je uspela da RASPLAČE ceo svet i oduševi stroge sudije

Pop kultura -

Takmičarka šou-programa "America's Got Talent" Džejn Marčevski (Jane Marczewski), preminula je od karcinoma. Imala je samo 31 godinu.

Pevačica iz Ohaja koja je nastupala pod umetničnim imenom Noćna ptica (Nightbirde), preminula je nakon višemesečnog lečenja nakon što joj se bolest proširila na pluća, jetru i kičmu, piše TMZ.

Džejn je prošlog leta objavila kako se povlači iz takmičenja zbog zdravlja. Objasnila je da joj se stanje pogoršalo i da njena bolest zahteva punu pažnju i energiju. Dodala je da joj je žao, ali isto i jako drago zbog stečenog iskustva. Zahvalila se svima i rekla da još uvek ima snove. Na audiciji je zadivila mnoge izvodeći svoju dirljivu pjesmu 'It's Okay'. Posebno Sajmona Kauela, koji joj je odmah dao zlatni bazer i poslao je direktno u finale. Ova neverovatna devojka publiku i žiri je osvojila lepotom i optimizmom, ali i neverovatnim glasom.

Da podsetimo, pevačici je 2017. dijagnostikovan rak dojke i bila je u remisiji kada se vratio u metastaziranom stanju. Dve godine kasnije, lekar joj je dao samo dva posto šanse za preživljavanje i tri do šest meseci života. No, Džejn je tada pobedila bolest.

Hajdi Klum, oproštaj
foto: Printscreen/Instagram

Članovi žirija "American's Got Talent" oprostili su se od bivše kandidatkinje putem društvenih mreža.

-Volimo te. Počivaj u miru Night bird- napisala je Hajdi Klum.

- Moramo nastaviti da živimo i učimo iz njenih reči i stihova. Koliko god da se osećam užasno zbog njene smrti, osećam se srećnim što sam je upoznao, čuo i poznavao - oprostio se Haui Mendel.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:40

RUŽNA SAM AKO POSTAVIM SLIKE BEZ FILTERA! Pevačica ŠOKIRALA izjavom: Kad se pogledam u kameru PREPADNEM SE OD SEBE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track