SLAVNA GLUMICA SE UNIŠTILA PLASTIČNIM OPERACIJAMA, SADA SE GORKO KAJE: Priznala da jedne stvari UOPŠTE nije bila svesna!
Foto: Profimedia

NEMA NAZAD

SLAVNA GLUMICA SE UNIŠTILA PLASTIČNIM OPERACIJAMA, SADA SE GORKO KAJE: Priznala da jedne stvari UOPŠTE nije bila svesna!

Pop kultura -

Glumica Kortni Koks priznala je kako nije bila svesna svog izgleda nakon brojnih plastičnih operacija kojima se podvrgnula. 57-godišnja Kortni ispričala je kako je pokušala da promeni izgled i da zaustavi starenje, ali je u tome preterala. Nakon brojnih zahvala odlučila je ipak da pusti da vreme učini svoje.

Kortni Koks
foto: Printscreen Instagram/courteneycoxofficial

- Bio je taj period u mom životu kada sam shvatila da se menjam i da izgledam starije. A mladost sam pokušavala da održim godinama. Nakon svih zahvata, shvatila sam šta te silne injekcije znače za moju kožu i zdravlje, te iz današnje perspektive to više nikad ne bih uradila - priznala je zvezda serije "Prijatelji".

- Shvatila sam da sam došla do trenutka kada moram sa svime da prestanem - iskrena je bila glumica u intervjuu za Sunday. Dodala je i to kako ne može da veruje da će uskoro napuniti 60 godina.

Kortni Koks
foto: Profimedia

- Bože, teško je u to poverovati, a kamoli i izgovoriti. Nema ničeg pogrešnog u tome što sam blizu 60, samo ne mogu da verujem. Vreme zaista leti - kaže Kortni, koja ističe kako je od doktora tražila da je vrate na staro, a danas je prirodna koliko to može biti.

Courteney je inače od 2013. godine u vezi s 13 godina mlađim Johnnyjem McDaidom, članom benda Snow Patrol, s kojim se i zaručila nakon godinu dana veze, no ubrzo su raskinuli zaruke da bi ostali par.

Na setu filma "Vrisak" upoznala je bivšeg supruga Davida Arquetta, s kojim se vjenčala u lipnju 1999., a razvela u svibnju 2013. godine. Bivši supružnici imaju 18-godišnju kćer Coco.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:02

ŽELELA SAM DA IMAM TROJE DECE, MAJČINE REČI MI ODZVANJAJU U GLAVI: Glumica otvorila dušu i progovorila o ĆERKI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track