DŽENIFER ANISTON U PANICI NAKON ŠTO JE ON NAJAVIO MEMOARE: Plaši se se da će isplivati TAJNE njenog braka s Bredom Pitom
Foto: Profimedia

NIJE JOJ SVEJEDNO

DŽENIFER ANISTON U PANICI NAKON ŠTO JE ON NAJAVIO MEMOARE: Plaši se se da će isplivati TAJNE njenog braka s Bredom Pitom

Pop kultura -

Zvezda serije "Prijatelji", glumac Metju Peri, nedavno je obradovao svoje obožavatelje objavom u kojoj je otkrio kako će izdati memoare. Njegova knjiga zove se "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar", a na naslovnoj strani možemo videti njegovu fotografiju.

Glumac je obećao da će ispričati sve o svom životu, a strani mediji pišu kako je to posebno zabrinulo Dženifer Aniston.

Metju Peri, Čendler Bing, Čendler
foto: Profimedia

Naime, njegova koleginica iz serije "Prijatelji" zabrinuta je kako će najavljena knjiga otkriti njene privatne detalje i razne tajne o propalom braku s Bredom Pitom, piše The Mirror. S obzirom na njenu zabrinutost oko nadolazećih memoara, mnogi obožavatelji zaključili su kako Peri zna veoma mnogo o njenom životu.

Bred Pit, Dženifer Aniston
foto: Profimedia

Šta će sve moći da se pročita u memoarima slavnog "prijatelja" preostaje nam da vidimo, a knjiga bi u prodaji trebala da se nađe u novembru.

Prisetimo se, razvod Dženifer i Breda usledio je godinu dana nakon što su se "Prijatelji" završili jer se glumac zaljubio u Anđelinu Džoli tokom snimanja filma "Gospodin i gospođa Smit" 2004. godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:15

RUSKA GLUMICA ODUŠEVLJENA SRBIJOM: Za samo 4 meseca naučila srpski jezik, glumi u Južnom vetru i veliki je prijatelj sa Bikovićem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track