KAO KLINKA JE TRPELA NASILJE ZBOG MUCANJA, A SADA JE POZNATA GLUMICA: Mrzim sve koji maltretiraju druge!
Foto: EPA/NINA PROMMER

ODUSTALA OD PEVAČKE KARIJERE

KAO KLINKA JE TRPELA NASILJE ZBOG MUCANJA, A SADA JE POZNATA GLUMICA: Mrzim sve koji maltretiraju druge!

Pop kultura -

U detinjstvu je teško izgovarala svoje ime i prezime, ali kako su godine prolazile i pomoću glume savladala je prepreku. Kasnije je htela da postane pevačica, ali je od toga odustala

Britansku glumicu Emili Blant gledaoci najviše pamte po ulogama u filmovima kao što su "Na rubu vremena", "Đavo nosi Pradu", "Nemogući susret" i "Mesto tišine".

Emili Blant
foto: EPA/NINA PROMMER

Maltretirali je zbog mucanja Naime, ova popularna glumica ranije je priznala kako se borila s mucanjem. U detinjstvu joj je bilo teško da izgovori svoje ime i prezime. - U školi sam uvek bila na meti i stalno su me maltretirali. Mrzim sve koji maltretiraju druge i koji su bezobrazni - priznala je svojevremeno Blant i dodala kako joj je to bio još veći motiv za savladavanje problema.

Tokom godina i pomoću glume savladala je mucanje, ali se ono ipak ponekad vrati kada je umorna. Da bi sa svojim iskustvom u savladavanju mucanja pomogla drugima, glumica volontira u upravnom odboru Američkog instituta za mucanje.

Emili Blant
foto: EPA/NINA PROMMER

Odustala od pevačke karijere Kada je bila mlađa, želela je da postane pevačica. Snove su joj srušili producenti koji su od nje želeli da naprave Britni Spirs. - Kad sam shvatila da producenti od mene žele da naprave novu Britni Spirs, uplašila sam se. Preko noći sam odustala od pevačke karijere. Jednostavno nisam bila materijal za novu pop princezu. Kasnije se pokazala kao izvrsna glumica. Za uloga u filmu "Mesto tišine" proglašena je najboljom u kategoriji za žensku sporednu ulogu.

(Kurir.rs)

00:41

Nasilje u Srednjoj školi “Nikola Tesla” u Batočini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track