OGLASILA SE ČUVENA RUSLANA POVODOM SUKOBA IZMEĐU RUSIJE I UKRAJINE: Njene reči su mnogima UTEHA, a zamolila je JEDNU STVAR! (FOTO)
Foto: Printscreen

SITUACIJA IZUZETNO TEŠKA

OGLASILA SE ČUVENA RUSLANA POVODOM SUKOBA IZMEĐU RUSIJE I UKRAJINE: Njene reči su mnogima UTEHA, a zamolila je JEDNU STVAR! (FOTO)

Pop kultura -

Ukrajinska pevačica Ruslana, koja je postala poznata širom Evrope nakon što je 2004. godine pobedila na Evroviziji, oglasila se povodom napada Rusije na Ukrajinu.

Ruslana je objavila fotografiju na kojoj se moli uz sledeći opis:

„Jutro je došlo. Moramo da skupimo snagu i shvatimo da je počeo rat protiv Ukrajine. Sigurna sam da će se svet ujediniti i stati na stranu Ukrajine. Mnogo godina smo radili na tome da nas svet prepozna kao zemlju koja je vekovima patila zbog ruskog režima. Svet će nam pomoći i zaustaviti rat“, započela je Ruslana svoju objavu na Instagramu

Ruslana
foto: Printscreen/ Instagram

Iako je situacija izuzetno teška, navela je da nastoji da ostane pribrana. Pozvala je sve one koji su upoznati sa zvaničnim informacijama da pomognu ukrajinskom narodu.

"Sada je najbitnija lokalna teritorijalna odbrana. Prikupljam informacije o tome kako ovo uraditi i objaviću ih na Instagramu. Prijatelji, pišite mi javno ili privatno! Potrebne su nam proverene informacije. Ovo je ključno vreme", stoji u njenoj objavi.

Situaciju između Rusije i Ukrajine možete pratiti uživo iz minuta u minut na našem sajtu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track