ILON MASK UHVAĆEN SA 23 GODINE MLAĐOM I SVI KAŽU DA MU JE DEVOJKA: Njen odgovor šta je privuklo MILIJADERU sve ostavio bez teksta!
Foto: Profimedia

opa!

ILON MASK UHVAĆEN SA 23 GODINE MLAĐOM I SVI KAŽU DA MU JE DEVOJKA: Njen odgovor šta je privuklo MILIJADERU sve ostavio bez teksta!

Pop kultura -

Ilon Mask je u vezi sa australijskom glumicom Natašom Baset (27), a fotografi su ih zajedno snimili prilikom izlaska iz njegovog privatnog aviona u Los Anđelesu piše Daily Mail.

"Nataša i Ilon viđaju se već neko vreme. Prvo je to bio prijateljski odnos, a zatim je preraslo u nešto više nakon što se on razveo od Grajms", rekao je izvor blizak Ilonu i Nataši za strane medije.

"Ona je prelepa i mogla je biti s bilo kojim muškarcem, no Ilona obožava jer je tako pametan i zanimljiv", rekli su.

"Nataša naporno radi na svojoj karijeri, Ilon jako podržava njenu želju da bude poznata po svojim uspesima, a ne kao njegova djevojka", dodao je.

Baset je odrasla u Sidneju, a 2019. godine preselila se u Njujork kako bi pohađala dramsku školu. Ostvarila je nekoliko uloga u televizijskim serijama poput "Hail! Caesar" i glumila lik pevačice Britni Spirs u filmu "Britney Ever After".

Ona je imala zanimljiv odgovor kada su je pitali šta je privuklo kod Ilona. Rekla je da novac nije presudan.

Na pitanje što ju privuklo kod 50-godišnjeg Maska, Nataša je odgovorila - njegov um.

Da podsetimo, u septembru prošle godine Ilon Mask je raskinuo sa muzičarkom Grajms nakon tri godine veze. Tada je izjavio da je s njom i dalje u dobrim odnosima i da se zajedno brinu o njihovom jednogodišnjem sinu X Æ A-Xiiju. Osim njega, ima pet sinova iz prvog braka sa spisateljicom Džastin Mask.

Ilon Mask
foto: AP / Will Heath / NBC

Mask je ranije bio u braku s glumicom Talulom Rajli, sa kojom se oženio dva puta. Prvi put su se venčali 2010. godine, ali su se razveli 2012. godine. Pomirili su se godinu dana kasnije, ponovo se venčali 2013. godine te se ponovo razveli 2016. godine. Kratko se viđao i sa Amber Heard.

Inače, glumica će se ove godine pojaviti u filmu Elvis, u kom tumači ulogu njegove prve devojke Diksie Lok.

Sa druge strane, Ilona je Forbs nedavno proglasio najbogatijim čovekom na svetu, a njegovo bogatstvo procenjuje se na 233.6 milijardi dolara.

Ilon Mask
foto: EPA-EFE/ALEXANDER BECHER

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:46

Ilon Mask izabran za ličnost godine magazina Tajm!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track