SVI SU PRIČALI O NJENOJ TRUDNOĆI, A SADA JE ODLUČILA DA PRIZNA SVE: Kejt Midlton otkrila stiže li ČETVRTA BEBA, i svi su u ŠOKU
Foto: Profimedia

kraljevska porodica

SVI SU PRIČALI O NJENOJ TRUDNOĆI, A SADA JE ODLUČILA DA PRIZNA SVE: Kejt Midlton otkrila stiže li ČETVRTA BEBA, i svi su u ŠOKU

Pop kultura -

Kejt Midlton i princ Vilijam imaju troje predivne dece, a sada je vojvotkinja progovorila o četvrtoj trudnoći, o kojoj se već duže vreme spekuliše po medijima.

Naime, Šarlot, Džordž i Luis centar su sveta poznatog kraljevskog para, a vojvotkinja od Kembridža ne krije da bi volela da se ostvari u ulozi majke po četvrti put.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Naime, Kejt i Vilijam se trenutno nalaze u poseti Danskoj, gde su se susreli sa roditeljima i mališanima u okviru "Copenhagen Infant Mental Health Project" .

Taj susret naveo je vojvotkinju na razmišljanje, zbog čega je ona za medije otvoreno priznala da li planira još jedno dete.

Kejt Midlton, Princ Vilijam, Princ Džordž
foto: Profimedia

- Ovakve situacije me podstaknu na razmišljanje. Vilijam se uvek brine da ću naići na male bebe jer kada se vratim kući uvek mu kažem 'Ja bih još jednu bebu' - našalila se supruga princa Vilijama, prenosi "PageSix" .

Ipak, za sada nije poznato da li popularni par zaista planira još jedno dete, te je sve i dalje na nivou spekulacija, a nesumnjivo bi im prinova donela neopisivu radost, kakvu su već doživeli prethodna tri puta.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track