UROŠ JOVČIĆ PROGOVORIO O BRAKU SA DŽENI! Evo zašto skida BURMU i kada planira da se ostvari u ulozi oca!
Foto: Printscreen/Instagram/jenniimartin

Voli je, ali čeka još uvek!

UROŠ JOVČIĆ PROGOVORIO O BRAKU SA DŽENI! Evo zašto skida BURMU i kada planira da se ostvari u ulozi oca!

Pop kultura -

Glumac Uroš Jovčić i influenserka Dženi Martin venčali su se prošle godine iako se ona još pre nekoliko godina zbog njega preselila sa Kube u Beograd.

Uroš Jovčić
foto: Instagram/Uroš Jovčić

- Bože zdravlja naravno. To nekako ide normalno, nismo preciznije ništa pričali o tome, ali samo da smo zdravi. Čudna su nešto vremena došla, ali se nadam nekako da kada se sve to stabilizuje, ovo oko pandemije, da ćemo da proširimo porodicu- otkrio je glumac, pa je njegova supruga objasnila da uživaju u braku:

- Isto nam je kao i ranije, nikad nismo imali nikad ozbiljnije svađe, sve je to zbog nekih gluposti. Generalno je isto, zavisi od situacije, od raspoloženja, doba dana, ali za sada je okej. Nikad nismo imali razlog da budemo ljubomorni, ali mislim da i to nije loše ako ima neko ograničenje.

Uroš Jovčić, Dženi Martin
foto: Printscreen/Instagram

Uskoro javnost očekuje premijera serije "Klan", a Jovčić se nada da će se ceo sklop za ovu sezonu i te kako dopasti publici.

- Ako bude onako publici divno da nas gledaju, kako je nama dok smo snimali onda će biti pun pogodak. Ima dosta noviteta, poseban pristup snimanju i dosta akcionih scena, nadam se da će publici da se svidi. Jedva čekam da pogledam, ne samo prvu, nego i sve epizode tako da sam jedva čekao. Skerla je divan reditelj, zna svoj posao - rekao je glumac sa puno entuzijazma i nade da će gledanost druge sezone nadmašiti prvu:

Uroš Jovčić
foto: Printscreen/Youtube

- Nadam se da može, uvek kažu prva sezona ili prvi delovi filmova uvek su bolji, ali nadam se da to neće biti u ovom slučaju i nadamo se većoj gledanosti i možda još nekoj sezoni.

Uroš u ovoj seriji tumači lik Šturma, koji se nalazi na lošem glasu i lošem putu, a u privatnom životu sa pravog puta nikada nije skrenuo:

- Imao sam sreću, prvo da sam imao divno detinjstvo, da sam odrastao u divnom kraju sa divnim drugarima, roditeljima, rođacima, tako da stvarno nisam imao tu priliku. Zbog toga mi je uvek bilo zanimljivo i priželjkivao sam uvek da igram nekog opasnog momka, jer realno ni po konstituciji, građi, a ni po energiji sad nisam baš neki nevaljalac. Nadam se samo da sam ga dobro odigrao.

Uroš Jovčić
foto: Damir Dervišagić

Kako prenosi "Blic", Uroš se šali zbog čega ne nosi burmu.

- Prošle godine u avgustu smo stali na ludi kamen i za sada je sve isto, samo ponekad me žulja burma. Skidam je kada snimam i na nekim predstavama. Navikavamo se još uvek, ali generalno ništa se nije promenilo, volimo se, uživamo u životu, super nam je.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:58

GLUMAC ISPRIČAO VIC: Andrija Milošević nije oduševio trudnu devojku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track