05:37

Devojke iz grupe Hurricane prezadovoljne ovogodišnjim takmičenjem

BEOVIZIJA 2022.

PRIČALO SE DA SU PLATILE POBEDU NA TAKMIČENJU: Uraganke u svom stilu odgovorile na GLASINE, a budućem predstavniku su poručile OVO

Pop kultura -

Sinoć je održano prvo polufinalno veče muzičkog takmičenja za izbor za pesmu Evrovizije, koja će se održati u Torinu. Pored prvih 18 polufinalista, nastupale su i Uraganke (Hurricane), devojke koje su nas prošle godine predstavljale na ovom festivalu u Roterdamu.

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić prokomentarisale su prvo polufinalno veče i otkrile da li im je bilo žao što i u njihovom slučaju nije bilo ovakvog takmičenja zbog pandemije.

Uraganke, Hurricane
foto: RTS

"Što se nas tiče, ne mora ni da bude, taman da odmorimo", rekla je kroz smeh Sanja, a Ksenija je dodala da su prezadovoljne kako je sve izgledalo, i svima čestita na učešću. Za pobednika i budućeg predstavnika Srbije devojke su imale savet:

"Samo da bude svoj, da da sve od sebe i da se dobro zabavi", poručila je Ivana.

O glasinama da su pre dve godine potkupile žiri sa 30 hiljada evra i na taj način osigurale pobedu na takmičenju za pesmu Evrovizije, devojke su dale odgovor u svom maniru, koji možete pogledati u videu ispod.

05:37

Devojke iz grupe Hurricane prezadovoljne ovogodišnjim takmičenjem

Podsetimo, drugo polufinale počinje večeras u 21 čas uz direktan prenos na RTS 1, RTS Svet i na multimedijalnoj platformi RTS Planeta.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:51

Izjava Olivere Kovačević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track