PRINCEZA U BOLNICI DOBILA POZIV KOJI SE NE ODBIJA: Njen odlazak kući stalno se odlaže, ali raduje se što će učestvovati u OVOME!
Foto: Profimedia

jedva čeka ovo

PRINCEZA U BOLNICI DOBILA POZIV KOJI SE NE ODBIJA: Njen odlazak kući stalno se odlaže, ali raduje se što će učestvovati u OVOME!

Pop kultura -

Princeza Šarlin boravi u bolnici na nepoznatoj lokaciji od kada se vratila iz Južne Afrike, gde je boravila nekoliko meseci.

Izlazak iz bolnice 44-godišnje majke sedmogodišnjih blizanca Žaka i Gabriele iznova i iznova se odlaže, a ona je sada otkrila za francuske novine "Le Parisien" da je još pre godinu dana pristala na molbu Kedrika Biskaija da postane zvezda novog nastavka manga stripa.

princeza Šarlin od Monaka, princeza Šarlin
foto: Profimedia

Ovaj predlog oduševio je princezu, koja se trenutno oporavlja od "emotivne i fizičke iscrpljenosti", a tim povodom je rekla:

- Zaista se radujem šestom izdanju "Blitza", koji je veličanstveno inspirisao Garija Kasparova i kojeg je dizajnirao Daitaro Nišihara. Osvojila me je na prvu ideja da učestvujem u novoj "Blitz" avanturi i zahvaljujem autoru i kreatoru Kedriku Biskaiju koji me je pozvao da otkrijem svet mangi.

Njen lik naći će se na četiri strane stripa i to dok drži konferenciju u kazinu Monte Karla i upoznaje dvoje dece koja čekaju turnir u šahu. Princeza Šarlin nije imala nikakve zahteve niti želje za izmenama, a njen suprug, Princ Albert, pojavio se u drugom i četvrtom nastavku ovog digitalnog stripa.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:21

NOVAK IZ PRVOG REDA GLEDAO ĆERKU TARU: Mala princeza (3) postala balerina i oduševila sve VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track