SAŠA MIRKOVIĆ ZAUSTAVIO PROBU ACE LUKASA: Nisu mogli da nastave dok ne urade OVO, menadžer bio izričit!
Foto: Ana Paunković

objasnio

SAŠA MIRKOVIĆ ZAUSTAVIO PROBU ACE LUKASA: Nisu mogli da nastave dok ne urade OVO, menadžer bio izričit!

Pop kultura -

Estradni menadžer Saša Mirković je prekinuo probu Ace Lukasa pred početak takmičenja "Pesma za Evroviziju".

Aca Lukas
foto: Ana Paunković

Naime, Saša je objasnio organizatorima takmičenja da se nisu postarali da Aca Lukas i njegova ekipa dobiju sve što im je potrebno za poslednju probu pred sam početak takmičenja. On je organizatorima objasnio kako treba da se ponašaju prema Aci i celoj ekipi.

- Ovako izgleda kad ja dođem na probu i "posredim" ih malo. I razjasnim kako treba da se ponašaju prema Lukasu i celoj ekipi. Zaustavio sam probu i dok nisu sve upakovali kako sam hteo, nije moglo da počne - istakao je Mirković.

Aca Lukas
foto: Ana Paunković

Da podsetimo, o skandalu koji se dogodio na prvoj polufinalnoj večeri festivala "Pesma za Evroviziju '22" i dalje se priča. Prema tvrdnjama izvora sa lica mesta Aca Lukas i Momčilo Bajagić Bajaga sukobili su se verbalno zbog suprotstavljenih političkih stavova.

Bajagić je odgovorio na Lukasove optužbe, koje je pevač izneo na pres konferenciji povodom skandala. Podsetimo, Lukas je izjavio sledeće:

- Mi smo se prijavili za ovo takmičenje iz razloga, a nismo znali da će biti namešteno. Mi možemo i to da pobedimo. Sramota je šta ovde rade. Niko nije ovde blesav. Stavili ste starog, izgužvanog Bajagu, koji je strašan umetnik, počeo da glumi budalu, priča o politici na sred festivala, ja sam šokiran. Sa onom ofarbanom kosom, ne sme da izađe na kišu... Ovo je tragedija, ja sam šokiran. Momčilo Bajagić Bajaga i ja je goruća tema. Poznajem ga 30 godina. Sretali smo se, družili se, par puta sam ih vodio u provod...

Znamo se dobro, zna da interpretiram njegove pesme često, došli smo sinoć tamo, javili smo se. Ja sam se pozdravio sa njim i onda je on rekao: "Znaš, brate, pevao si moju pesmu, u nekoj tvojoj emisiji. Ne može, ne pevam ja tvoje pesme, j*bote. Bio ti je Vesić gost..." A mene i Boru Čorbu ne može da vidi očima zbog naših stavova. Digao mi je pritisak na 300. Iskulirao sam. Posle sam video o čemu se radi. Cela priča je da on mene isprovocira i iznervira. Bajaga mora da promeni dilera jer ga je uspavao - poručio je Lukas.

Bajaga je istakao kako je stvarno strašno to što mu je Lukas rekao:

- Ako Aca kaže da se drogiram onda je to stvarno strašno. Nije se ništa desilo sinoć, taman posla, što bih sa Acom Lukasom pričao o politici na takmičenju za Evrosong. Ja se ne takmičim, radio sam pesmu za Biber i Duleta Svilara koji fantastično peva - rekao je Bajaga.

Aca Lukas, Bajaga
foto: Ana Paunković

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:36

Bojana Stamenov iznenadila novom linijom i govorila o favoritima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track