OBLAČIM SE NA KALENIĆU ZA 300 DINARA: Ovo niste znali o Konstrakti, ne robuje SKUPOJ garderobi, a zbog ovog će je POSEBNO CENITI
Foto: Printscreen/RTS

JEDNOSTAVNA

OBLAČIM SE NA KALENIĆU ZA 300 DINARA: Ovo niste znali o Konstrakti, ne robuje SKUPOJ garderobi, a zbog ovog će je POSEBNO CENITI

Pop kultura -

Ana Đurić Konstrakta, koja će ove godine predstavljati Srbiju na Evroviziji s pesmom "In corpore sano", munjevitom brzinom je dospela u fokus medija, iako šira javnost o njoj i nije mnogo znala, sve dok nije osvojila publiku svojom pesmom na "Pesmi za Evroviiziju".

Konstrakta je tako preko noći dospela u žižu javnosti zbog hit pesme, a kako kaže ne živi glamuroznim životom, naprotiv.

Konstrakta
foto: Printscreen/RTS

Kako je istakla u jednom intervjuu, nikada se nije opterećivala brendovima i skupom garderobom, te se bez problema oblači i na pijaci.

- Generalno, garderobu za scenu nosi Konstrakta. Da se razumemo, sve je to skrpljeno iz vintidž šopova, sa Kalenića, sve za 300, H&M-ova i slično. Ponekad bljesne i nešto fensi. Kad Konstrakti dosadi, ona to da meni - rekla je ona u intervjuu za portal Keva.

Konstrakta, Ana Đurić
foto: Nenad Kostić

Podsetimo, u finalu "Pesme za Evroviziju" smo imali prilike da gledamo čak 18 izvođača. Publici su se predstavili Tijana Dapčević, Orkestar Ace Sofronijevića, Zoe Kida, Zejna, Gift, Gramofondžije, Sara Jo, Naiva, Čegi i Braća bluz, Biber, Zorja, Lift, Aca Lukasa, Konstrakta, Ivona, Angelina, Marija Mikić i Ana Stanić.

U Italiji će ove godine, na 66. Evroviziji, nastupati predstavnici iz 41 zemlje. Polufinala se održavaju 10. i 12. maja, a veliko finale 14. maja u dvorani Pala Olimpiko u Torinu.

(Kurir.rs/ Informer)

Bonus video:

02:45

Prva Konstraktina izjava nakon pobede

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track