NOVI TREND ZALUDEO SRBIJU! Konstrakta dovela mreže do USIJANJA i napravila HAOS koji je inspirisao mnoge da urade OVO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/RTS

FANTASTIČNO

NOVI TREND ZALUDEO SRBIJU! Konstrakta dovela mreže do USIJANJA i napravila HAOS koji je inspirisao mnoge da urade OVO! (VIDEO)

Pop kultura -

Ana Đurić Konstrakta sinoć je pobedila na takmičenj "Pesma za Evroviziju" sa pesmom "In corpore sano".

O njenoj pesmu već danima ne prestaje da se priča, a kako je mnogima prirasla srcu zbog svoje neobičnosti vrlo brzo je postala i omiljena na društvenoj mreži TikTok..

Ana Đurić, Konstrakta
foto: Nemanja Nikolić

Naime, mnoge je inspirisala koreografija za pesmu ove umetnice, te je ubrzo usledio i haos na društvenim mrežama koji niko nije očekivao. Brojni fanovi okupili su svoje najbliže i počeli da snimaju kratke tiktokove koji su svojevrsna verzija ove pesme.

Mnogi fanovi izabrali su svoj omiljeni deo iz Konstraktine pesme i uz pomoć porodice i prijatelja odigrali koreografiju koju je spremila Ana.

Podsetimo, Konstrakta je za manje od 24 sata uspela da prikupi preko 20.000 pratioca na društvenim mrežama, a ako je sudeći prema tome, tek ćemo imati prilike da gledamo ovaj novi tiktok trend.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:08

Katarina Grujić napravila promenu: Pevačica je sad još veća bomba!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track