PRELEPA GLUMICA TRAGIČNO IZGUBILA ŽIVOT: Bol je nepodnošljiv, a OVE REČI njene majke slomile bi srce i najtvrđem kamenu!
Foto: Printscreen

TUGA!

PRELEPA GLUMICA TRAGIČNO IZGUBILA ŽIVOT: Bol je nepodnošljiv, a OVE REČI njene majke slomile bi srce i najtvrđem kamenu!

Pop kultura -

Tajlandska glumica Nida Patčaravirafong umrla je u 37. godini nakon što je pala sa glisera.

Naime, Nida je sa prijateljima gliserom išla ka restoranu, kada je 24. februara pala u reku Čao Praja u Bangkoku. Ona je navodno sedela na zadnjem kraju čamca, ali je ostalo nejasno kako je pala.Prijatelji su primetili da je nema, a narednih 20 minuta su je tražili. Kako je nisu našli, odlučili su da pozovu lokalne vlasti, koje su poslale tim od 30 ronilaca da pretraži područje. Nidin brat, Dais Dedžab, pridružio se misiji potrage i spasavanja i navodno je primetio "nešto kako pluta" u vodi, za šta je kasnije ispostavilo da je telo glumice.

- Bol kroz koji prolaze svi u porodici je nepodnošljiv. Toliko smo voleli našu sestru i donela nam je toliko sreće. Želeo bih da se zahvalim svima na trudu. Sada sam došao da je vratim kući - rekao je on.

Nidina izbezumljena majka Panida rekla je da je njena ćerka bila dobra plivačica i da nije mogla da veruje šta se dogodilo.

- Pre te noći kada je nestala, odjednom sam pomislila na nju. Htela sam da je pozovem. Кada sam čula vest, nisam mogla da verujem. I dalje sam se nadala da to nije ona - kazala je.

Lekari koji su izvršili obdukciju Nide, potvrdili su da je umrla od utapanja i pronašli duboku ranu na njenoj levoj nozi koju je možda izazvao propeler čamca.

Viši šef policije rekao je da bi se vlasnik glisera mogao suočiti sa optužbama zbog navodnog upravljanja plovilom sa isteklom dozvolom.

(Kurir.rs/Srbija Danas)

Bonus video:

00:30

Glumica naučila još jedan stari zanat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track