TRAGIČAN PUCANJ IZ PIŠTOLJA ZAUVEK OBELEŽIO ALEKA BOLDVINA! Glumac progovorio o stravičnom događaju i otkrio čega se najviše PLAŠI
Foto: EPA/Alec Tabak New York Daily New, Profimedia

PLAŠI SE

TRAGIČAN PUCANJ IZ PIŠTOLJA ZAUVEK OBELEŽIO ALEKA BOLDVINA! Glumac progovorio o stravičnom događaju i otkrio čega se najviše PLAŠI

Pop kultura -

Život holivudskog glumca Aleka Boldvina zauvek će ostati obeležen stravičnom nesrećom koja se dogodila u toku rošle godine na snimanju filma "Rust".

Naime, prošlog oktobra Alek Boldvin slučajno je usmrtio snimateljku Halinu Hačins, a u nesreći je povređen i reditelj Džoel Souza. Od tada svi se pitaju kako će se glumac nositi sa stravičnim događajem koji će ga sasvim sigurno zauvek obeležiti, a glumac je rešio da se još jednom osvrne na taj događaj.

Alek Boldvin
foto: Profimedia

- Postoje dve žrtve i niko drugi nije žrtva. Neki ljudi nisu toliko zainteresovani da saznaju šta se zapravo dogodilo- započeo je Boldvin svoj govor na Međunarodnom filmskom festivalu u Bolderu u Koloradu, pa dodao da smatra da su neke tužbe podnete isključivo iz finansijskih motiva.

Alek Boldvin, Halina Hačins
foto: EPA/John G Mabanglo, Profimedia, Shutterstock

- Celu svoju karijeru, bez incidenata, oslanjao sam se na stručnjake za sigurnost da proglase pištolj sigurnim za korišćenje i nikada nisam imao problema, i ovo se dogodilo- rekao je Boldvin koji od početka tvrdi da je nevin, a u jednom intervjuu je čak i rekao da nije povukao okidač.

Halina Hadčins, Halina Hačins
foto: Profimedia

Porodica tragično preminule snimateljke podnela je tužbu protiv Aleka, ali i svih drugih koji su bili odgovorni za bezbednost na setu u februaru ove godine, a glumac je, kako i sam kaže, zabrinut zbog toga što će možda morati da snosi krivičnu odgovornost za Halininu smrti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:20

Sudar automobila i tramvaja kod Sajma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track