MOMAK UPLATIO 4.200 NA KONSTRAKTU I DOBIO PREKO 50.000: Zdrava umetnica DONELA mu je nekoliko desetina hiljada razloga za SREĆU!
Foto: Kurir Televizija

imao je sreće

MOMAK UPLATIO 4.200 NA KONSTRAKTU I DOBIO PREKO 50.000: Zdrava umetnica DONELA mu je nekoliko desetina hiljada razloga za SREĆU!

Pop kultura -

O pesmi "In corpore sano" pevačice Ane Đurić Konstrakte ne prestaje da se priča već danima, a njena popularnost drastično je skočila u trenutku kada je pevačica prošla u finale takmičenja "Pesma za Evroviziju".

Od tog trenutka brojni korisnici društvenih mreža pisali su kako će baš Konstrakta pobediti, a jedan momak rešio je da na tome i zaradi. Naime, on je bio siguran da će Konstrakta pobediti, te je u kladionici uplati 4200 dinara na njenu pobedu.

Opklada, Konstrakta, Ana Đurić, Sreća, Kocka
foto: printscreen

Iako su nedeljama pre ovoga favoriti bili Zorja, Sara Jo i Angelina ovom momku se veoma isplatio ulog, te mu je Konstrakta donela preko 50.000 razloga za sreću.

Momak je, na taj nači, zaradio 50.400 dinara, a to je bio veoma rizičan potez jer je Konstrakta, prema kvotama, bila iza Sare Jo, Zorje Pajić, Ace Lukasa, Angeline, Marije Mikić, Tijane Dapčević i Ane Stanić.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:13

Pevačica se pojavila na svadbi Lukasovog sina: Zapevala svoj veliki hit i zamešala kukovima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track