SLOBODA MIĆALOVIĆ IZDOMINIRALA NA CRVENOM TEPIHU: Ostavila ljude bez teksta svojim izgledom, nisu znali gde da gledaju! (FOTO)
Foto: ATA images

s*ksi i prelepa

SLOBODA MIĆALOVIĆ IZDOMINIRALA NA CRVENOM TEPIHU: Ostavila ljude bez teksta svojim izgledom, nisu znali gde da gledaju! (FOTO)

Pop kultura -

Sloboda Mićalović je prisustvovala premijeri filma "Bilo jednom u Srbiji" u Beogradu.

Novo izdanje naše slavne glumice je oduševilo sve, a ona je ovog puta istakla dekolte u prelepoj, crno-beloj haljini, dok je ova kombinacija podrazumevala i gola leđa.

Sve oči su bile uprte u lepu glumicu koja nije krila radost zbog novog filma, a ona je na svom Instagram profilu putem postova i storijia podelila atmosferu sa premijere.

Ljudi su joj oduševljeno delili komplimente, kao i brojne poznate ličnosti. Andrija Milošević, Jelisaveta Orašanin su samo neki od poznatih koji su joj delili komplimente. Ona je na dva posta dobila preko 17.000, odnosno 34.000 lajkova.

"Najlepša naša glumica", "Kakva lutka", "Ovo je prelepo", samo su neke od poruka koje se mogu pronaći ispod njenih objava.

Sloboda Mićalović
foto: Printscreen/Instagram

Da podsetimo, ona se na 50. Festu publici predstavila filmom "Suncokret" Elje Gilman (Elya Gilman), koji je snimala u Kazahstanu. Tada je na konferenciji za novinare otkrila je kako je dobila glavnu ulogu glumice Dijane, a da nije znala ni reč ruskog.

- Saradnja sa Emirom Kusturicom mi je donela ulogu u Kazahstanu. Na čudan način sam dobila ovu ulogu. Snimala sam seriju "Koreni" u Jagodini, a rediteljka je pogledala film "Na mlečnom putu" i poželela je da ja uradim kasting.

Rekla sam joj da ne govorim ruski, a njoj je trebalo baš tada za film. Imala sam sedam dana da to odlučim. Međutim, Anica Dobra i Dara Džokić su insistirale da to snimim na svom nepostojećem ruskom jeziku. Replike sam naučila napamet i odmah dobila ulogu - rekla je.

Sloboda Mićalović
foto: Printscreen/Instagram

Ona je u razmaku od godinu dana snimala film, pa je imala vremena da bolje nauči jezik:

- Moje učenje ruskog je trajalo tri ili četiri meseca. Na setu sam mogla da se sporazumem sa ekipom. Ruski je toliko lep i univerzalni jezik, a omiljena reč mi je ljubav. U filmu se ne čuje moj glas. Nije stvar naučiti tekst, glumiti na stranom jeziku je veoma teško. Nisam imala pritisak i fokus je bio da odigram šta treba, a ne izgovor. Bila sam rasterećena i nešto novo sam videla kod sebe.

Zanimljivo da Sloboda do seta nije upoznala svog partnera.

- Nije nam dala da se vidimo. Bez probe smo išli u akciju. Bilo mi je čudno, ali je to dalo notu našem odnosu koja je bila potrebna. Bilo mi je lepo da ne radim nešto što ima rok da se uradi za sat i po, već je moglo da se rodi. Elja Gilman je režiju završila u Moskvi i već nagrađena za svoje režije. - Pre ovog filma je za svoj kratki rad nagrađena u Kanu. Za "Suncokret" smo osvojili Mladog lava u Veneciji. Imali smo puno para za film, pa je mogla da se posveti da to bude čista umetnost. Imamo više od 20 nagrada. Meni je doneo glumačke nagrade u Turskoj i na festivalu Holivud star, ali i u Londonu i Francuskoj - otkrila je dramska umetnica.

Sloboda Mićalović
foto: Printscreen/Instagram

Sloboda u filmu igra glumicu koja traži posao. Njena porodica se raspada, a sin beži od realnosti u neki virtuelni svet.

- Izazov mi je bio da igram takvu ulogu na više nivoa. Mogla sam da razumem Dijanu. Žene danas žele da budu majke i da imaju karijeru. Pitanje je ko tu strada. Ona nije neka glumica, ali ima ambiciju da bude od koristi, da prehrani svoju porodicu. Pukotina u porodici je sjajan teren da dete uplovi u neki bolji svet. Mi smo svi likovi iz igrice, ali u životu ne postoji sledeći nivo i drugi život - zaključila je Mićalovićeva.

Sloboda Mićalović
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:27

Sloboda Mićalović Fest

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track