ILON MASK PONOVO POSTAO OTAC: Već ima SEDMORO DECE, surogat majka mu rodila ćerku, a kad čujete IME devojčice ostaćete u ŠOKU!
Foto: Youtube printscreen

NEVEROVATNO

ILON MASK PONOVO POSTAO OTAC: Već ima SEDMORO DECE, surogat majka mu rodila ćerku, a kad čujete IME devojčice ostaćete u ŠOKU!

Pop kultura -

Bizmismen Ilon Mask i njegova izabranica Grejms, postali su roditelji u decembru prošle godigne sazhvaljujući surogat majčinstvu.

Grajms, čije je pravo ime Kler Baučer, otkrila je da ona i Mask (50) zovu dete I, te da je bebino puno ime je Eka Dark Sideræl Musk.

Ilon Mask
foto: Profimedia

Dok je hitmejkerka držala u tajnosti vesti o surogat majčinstvu, ona je objavila svoju fotografiju na Instagramu u podrezanom topu u decembru 2021. istog meseca kada je surogat rodila, na kojoj se vidi gola beba.

- Razmišljala sam da cenzurišem, ali fotografija je mnogo manje divlja bez bradavica. Osim toga, biti nag je veoma divlje i ratno stanje postojanja- napisala je muzičarka, koja redovno kači slike bez odeće na Instagramu, pa dodaje:

- Uostalom, možda i treba da bude okačena slika kakva i jeste. Osim toga, većina mojih prijatelja mi je rekla da ih ne objavljujem, pa sam tada bila pogođena obrnutom psihologijom. Ispitivala sam svoju sramotu zbog toga i odlučila sam da je čudna internalizovana mržnja prema meni dovodi do toga da se osećam neprijatno zbog svog tela.

Muzičarki i Masku ovo nije prvo dete. Naime, sredinom prošle godine oni su dobili i dečaka koga nazivaju X, da bi se u septembru razišli. Mask je tada otkrio da se oni nisu potpuno razišli, te da se viđaju kad god su u prilici.

0663334249, Ilon Mask
foto: JIM WATSON / AFP / Profimedia

- Polurazdvojeni smo ali se i dalje volimo, viđamo se često i odlično slažemo - otkrio je Mask za Njujork post, pa dodaje:

- Razlog je pre svega to što moj posao u 'Spejs eksu' i 'Tesli' zahteva da veći deo vremena provodim u Teksasu ili u inostranstvu, a njen posao je vezan uglavnom za Los Anđeles.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track