03:32

ZORJA DALA SVOJ SUD O KONSTRAKTI: Da se nisam takmičila, za NJU bih glasala! Ovu je poruku izvukla iz pesme IN CORPORE SANO

ZORJA DALA SVOJ SUD O KONSTRAKTI: Da se nisam takmičila, za NJU bih glasala! Ovu je poruku izvukla iz pesme IN CORPORE SANO

Pop kultura -

Njena pesma danima se svuda pevušila, o porukama koje pesma nosi danima se govorilo. A moć njenog glasa je još jednom potvrđena u ovoj numeri. Bila je jedan od favorita na takmičenju "Pesma za Evroviziju". Zauzela je visoko treće mesto i time dokazala da će pesma "Zorja", kao što se i očekivalo, postati veliki hit. Koliko je ovo takmičenje bilo drugačije od ostalih, kako je izazvalo toliko reakcija u javnosti i koje su najlepše slike kojih će se odatle sećati, otkrila je Zorja u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

- To visoko treće mesto tako i shvatam. Veoma sam zadovoljna plasmanom i presrećna sam reakcijama. Jesu mu očekivanja bila velika ali se nisam razočarala jer znam koliko sam radila, što bih bila nesrećna. Niko me nije gurao, sama sam sve radila - rekla je Zorja.

Zorja
foto: Kurir televizija

Mlada pevačica je potom i prokomentarisala Anu Đurić Konstraktu.

- Umetnica mora biti zdrava, ne fizički toliko koliko mentalno. Ljudi mi ne veruju, ali zaista je tako, čim sam čula pesmu bila sam oduševljena i rekla sam da bih glasala za nju da nisam bila takmičar. Ona je bum. Vi ne shvatate koje je to oduševljenje bilo, kad se ona pojavi, svi gledaju samo u nju. Drago mi je zbog nje - rekla je Zorja.

Zorja
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

09:39

KONSTRAKTA ĆE URADITI ŠTO NIKO DO SAD NIJE NA EVROVIZIJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track