SVI GA OBOŽAVAMO, A NAŠOJ LEPOJ GLUMICI SLOMIO JE SRCE! Tijana i on su se razveli, izgubila je veru u BRAK, a onda je usledio ŠOK!
Foto: Printscreen/Instagram

SLOMLJENO SRCE

SVI GA OBOŽAVAMO, A NAŠOJ LEPOJ GLUMICI SLOMIO JE SRCE! Tijana i on su se razveli, izgubila je veru u BRAK, a onda je usledio ŠOK!

Pop kultura -

Glumac Slaviša Čurović veoma je popularan, a ovih dana najviše pažnje privlači njegova uloga Orlanda u seriji "Igra sudbine" čija je popularnost iz dana u dan sve veća.

I dok ovog glumca svi obožavaju zbog neverovatnog talenta, mnogi su zaboravili da je bio oženjen našom prelepom glumicom sa kojom je dobio i ćerku aju.

Naime, Slaviša je bio oženjen glumicom Tijanom Čurović, a ona je nakon razvoda braka rekla da ne veruje više u instituciju braka:

- Mislim da smo mi žene, kad smo rešile da se borimo za ravnopravnost, uticale na to da brak kao institucija izgubi vrednost. Nekada se znalo da muškarac ide u lov, a žena ostaje kod kuće da se brine o porodici i čeka muža da se vrati sa ulovom. Kada je žena rešila da izađe iz kuće i pomislila da sve može sama, bez njegove pomoći, muškarac se zbunio oko svoje uloge. No, sem što smo natovarile sebi na vrat previše obaveza, na neki način smo obezvredile muškarce i oni više ne znaju kako da se postave. Postali su grublji, u ovim vremenima izmešanih uloga malo je onih koji su nežni, brižni, džentlmeni. Divim se retkim slučajevima brakova koji opstaju uprkos svim nedaćama, ali, nažalost, ne verujem više u brak kao instituciju. Nikad ne reci nikad, ali gledajući iz ove perspektive, ne bih se više udavala.

Ipak, čini se da je Tijana prešla preko bola koji je osećala s obzirom da je obnovila vezu sa bivšim suprugom i da sada ponovo uživaju u ljubavi. Baš zbog njenih vesti glumica je pomirenjem sa bivšim suprugom šokirala sve.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:30

Glumica naučila još jedan stari zanat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track