ADA KANAČKI JE KAO MLADA ODUZIMALA DAH! Prelepa Milica Milša bila je najbolja manekenka, a zbog njenog izgleda ostaćete bez teksta
Foto: Printscreen/Youtube/steppy

Bila je predivna

ADA KANAČKI JE KAO MLADA ODUZIMALA DAH! Prelepa Milica Milša bila je najbolja manekenka, a zbog njenog izgleda ostaćete bez teksta

Pop kultura -

Glumica Milica Isaković, poznatija kao Milica Milša, danas je najpoznatija po svojoj ulozi Ade Kanački u popularnoj seriji "Igra sudbine", a mnogi je pamte i iz mlađih dana kada je glumila u popularnim ostvarenjima "Srećni ljudi", "Porodično blago", "Bela lađa" i mnogim drugim.

Milica je od rane mladosti u svetu glume, a svoju karijeru nikada nije gradila na skandalima i izgledu, uprkos tome što je bila zaista prelepa. Ona je bila mis "Kanskog festivala" i najbolja manekenka bivše SFRJ. Njena slika krasila je preko 300 naslovnih stranica različitih magazina i snimila je preko 30 reklama, a danas važi za jednu od najlepših glumica na ovim prostorima.

Milšu krasi prirodna lepota, bez bilo kakvih veštačkih dodataka i bez plastičnih operacija, čime malo koja poznata dama danas može da se pohvali.

Ipak, posebnu pažnju privukla je slika Milice Milše koja se pojavila iz perioda kada je ona bila mlada, sa početka njene karijere, ali i njena slika bez trunke šminke na licu, koja je mnoge oduševila.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

Verila se glumica Anja Alač: Zaprošena u pozorištu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track