KO BI OVOJ ŽENI DAO 90 GODINA? Poznata oskarovka ZABLISTALA na crvenom tepihu u smeloj haljini: Svi su gledali u OVO (FOTO)
Foto: Profimedia

holivud

KO BI OVOJ ŽENI DAO 90 GODINA? Poznata oskarovka ZABLISTALA na crvenom tepihu u smeloj haljini: Svi su gledali u OVO (FOTO)

Pop kultura -

Sinoć je u Los Anđelesu održana dodela nagrada Critics Choice, a crvenim tepihom prošetale su brojne ličnosti. Jedna od zapaženijih bila je legendarna glumica Rita Moreno, 90-godišnjakinja koja je ponela i te kako smelu haljinu.

Odabirom haljine dokazala je da su za nju godine samo broj, i da za dobar stil nije važno koliko si star.

Rita Moreno
foto: Profimedia

Naime, ona je ponela balsku haljinu u dve nijanse - u krem i u boji pistaća. Na rukama je imala rukavice, a oko ramena pompezne nabore. Efektne minđuše i jednostavna ogrlica savršen su aksesoar, a zahvaljujući diskretnom mejkapu, svi su gledali u njeno mladoliko lice.

"Ne mogu je**no da se pomerim u ovoj stvari. Ne mogu da podignem ruke. Znam da ne mogu da koristim tu reč. Samo stavite bip", rekla je kroz smeh Rita novinarima, jer joj ova toaleta ipak nije bila udobna.

Rita Moreno
foto: Profimedia

Podsetimo, Rita Moreno je jedna od retkih glumica kojoj je pošlo za rukom da u karijeri, koja je duga više od 70 godina, osvoji četiri najprestižnije nagrade u svetu filma: Emi, Gremi, Oskar i Toni.

Ona je takođe prva glumica latino porekla koja je osvojila Oskara, a zanimljivo je da su producentske kuće i nakon toga nastavile da joj nude manje uloge rezervisane za pripadnike etničkih manjina. Ipak, njen talenat, harizma, energija, pa i specifičan humor nisu prošli nezapaženo.

Rita Moreno
foto: profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:35

POZNATI RATUJU - TRAMP ILI BAJDEN? Evo za koga je glasao Holivud (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja