MILOŠ BIKOVIĆ DAO SVOJ SUD O KONSTRAKTI: Glumac ima JASAN STAV o predstavnici na Evroviziji, a evo kakav plasman nam predviđa!
Foto: Printscreen/RTS, Damir Dervišagić

ISKRENO

MILOŠ BIKOVIĆ DAO SVOJ SUD O KONSTRAKTI: Glumac ima JASAN STAV o predstavnici na Evroviziji, a evo kakav plasman nam predviđa!

Pop kultura -

Miloš Biković nedavno je izneo svoje mišljenje o pesmi "In corpore sano", koja će nas predstavljati na ovogodišnjoj Evroviziji, ali i o Ani Đurić Konstrakti, koja je autor i izvođač.

Konstrakta
foto: Printscreen YouTube

Glumac je gostujući u jutarnjem programu na TV Prva govorio na razne aktuelne teme, među kojima se našla i Konstrakta, koja je uglavnom oduševila kako region, tako i čitavu Evropu.

- Oduševljen sam Konstraktom. Em ta pesma nije plitka, em ima poruku o sistemu vrednosti i tragičnom položaju umetnika. Nema pokušaja da se pogrešnim efektima dobiju glasovi - rekao je on, te dodao:

Miloš Biković
foto: Printscreen/TV Prva

- Mislim da trendinzi pokazuju da imamo šanse za pobedu na Evroviziji, ali nije to ni važno, drago mi je da smo mi kao društvo pokazali da može i kultura da pobedi i da bude popularna i da nas predstavlja u svetu - zaključio je glumac.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:45

Otvaranje Festa - Miloš Biković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track